Όλο το πρόγραμμα του “WitcherCon” – Μάθαμε τί θα δούμε στο event των Netflix και CD Projekt

Οι fans του Witcher θα χαρούν…
29 Ιουνίου 2021 08:26
Όλο το πρόγραμμα του “WitcherCon” – Μάθαμε τί θα δούμε στο event των Netflix και CD Projekt

Στις 9 Ιουλίου ξεκινάει το “WitcherCon”, το πρώτο event σχετικά με το franchise του The Witcher, όπου Netflix και CD Projekt Red θα προσφέρουν ένα σόου με ανακοινώσεις και εκπλήξεις. Αυτό το event θα προβληθεί ζωντανά μέσα από τα Twitch και YouTube κανάλια του Netflix, με παρουσιάστρια την Julia Hardy.

Τώρα, μια νέα ανακοίνωση ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας, μέσα από την οποία μαθαίνουμε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του event, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι «καυτό» και θα έχει όλα όσα θέλετε οι fans του Witcher.

Αρχικά, εννοείται πώς θα μάθουμε νέα για τη 2η σεζόν του The Witcher, κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε το πρώτο επίσημο trailer, ενώ ίσως αποκαλυφθεί και η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Δείτε το πρόγραμμα παρακάτω:

The Witcher Season 2: Deck of Destiny και Memories from the Path

Το πάνελ για τη 2η σεζόν θα φιλοξενήσει αρχικά τους Lauren Schmidt Hissrich, Anya Chalotra, Freya Allan, Mimî M Khayisa και Paul Bullion, οι οποίοι θα μιλήσουν για την πολυπόθητη συνέχεια της σειράς, θα μας πάνε ένα «ταξίδι» στα παρασκήνια, ενώ δεν αποκλείεται να μας επιφυλάσσουν σαν έκπληξη την ημερομηνία της πρεμιέρας. Κατά πάσα πιθανότητα σε αυτήν την ενότητα θα πάρουμε και μια νέα γεύση από το 2ο κεφάλαιο, μέσα από ένα νέο trailer.

Στο Memories from the Path θα παρακολουθήσουμε ιστορίες από τα The Witcher παιχνίδια της CD Projekt Red, τα τελευταία 13 χρόνια, με μπόλικα παρασκήνια που δε γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Geralt of T-Rivia

Οι Błażej Augustynek, Philipp Weber, Declan De Barra και Lauren Schmidt Hissrich, θα παίξουν ένα παιχνίδι τύπου quiz, όπου θα δοκιμαστούν οι γνώσεις τους για το ευρύτερο σύμπαν του Witcher.

Tales from the White Wolf

Στο τέλος του event, όμως, ο Henry Cavill θα πάρει τη σκυτάλη και θα μιλήσει για όλους και για όλα σχετικά με το σύμπαν του Witcher που τόσο αγαπά άλλωστε, όπως έχει εκφράσει στο παρελθόν.

Το WitcherCon υπάρχει περίπτωση να έχει και κάποιες εκπλήξεις που δεν έχουν ανακοινωθεί στο παραπάνω πρόγραμμα, οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε στο Unboxholics.com.