Locke & Key: Η πρώτη ματιά στη 2η σεζόν αποκαλύπτει νέα κλειδιά και μυστήρια (ΦΩΤΟ)

Τώρα γνωρίζουμε πότε επιστρέφει η σειρά του Joe Hill
10 Ιουνίου 2021 08:47
Locke & Key: Η πρώτη ματιά στη 2η σεζόν αποκαλύπτει νέα κλειδιά και μυστήρια (ΦΩΤΟ)

Εν μέσω της Geeked Week το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη κλεφτή ματιά και στη 2η σεζόν του Locke & Key, επιβεβαιώνοντας μάλιστα και την ημερομηνία κυκλοφορίας του για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Πρόκειται για την νεανική σειρά φαντασίας που βασίζεται στα ομώνυμα κόμικ των Joe Hill (γιου του Stephen King) και του Gabriel Rodriguez.

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από τη 2η σεζόν

Σε αυτά αποκαλύπτονται μερικές από τις στιγμές που θα δούμε τα αδέρφια Locke, δηλαδή τους Bode, Tyler και Kinsey, μετά το cliffhanger φινάλε της 1ης σεζόν. Αν και η πρώτη σεζόν γενικώς άρεσε και αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς ήταν πολύ πιο ελαφριά σε σχέση με το σκοτεινό αυθεντικό υλικό των κόμικ και ελπίζουμε όσο θα προχωρούν οι σεζόν να έρχεται πιο κοντά σε αυτό. 

Επίσης, να αναφέρουμε πως το cast της 2ης σεζόν περιλαμβάνει επίσης τους:  Petrice Jones ως Scot Cavendish, Bill Heck ως Rendell Locke, Thomas Mitchell Barnett ως Sam Lesser, Coby Bird ως Rufus Whedon, Jesse Camacho ως Doug Brazelle, Asha Bromfield ως Zadie Wells, Griffin Gluck ως Gabe, Hallea Jones ως Eden, Aaron Ashmore ως Duncan Locke, Liyuo Abere ως Jamie Bennett, and Brendan Hines ως Josh Bennett. 

Να αναφέρουμε πως λόγω της πανδημίας, τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Locke & Key ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2020 και ολοκληρώθηκαν τον Απρίλιο πριν καν προβληθεί η 2η σεζόν, το Netflix είχε δώσει το πράσινο φως και για την 3η

Το Locke & Key θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν του αυτόν τον Οκτώβριο αποκλειστικά στο Netflix.