Το Netflix ετοιμάζει μεγάλο event με ανακοινώσεις τον Ιούνιο

Θα μάθουμε νέα για τα The Witcher, Umbrella Academy, "Sandman" και πολλά ακόμα
26 Μαΐου 2021 08:32
Το Netflix ετοιμάζει μεγάλο event με ανακοινώσεις τον Ιούνιο

Εντελώς αναπάντεχα το Netflix μπαίνει και αυτό στον χορό των ψηφιακών events και ετοιμάζει το δικό του, το οποίο θα διεξαχθεί μερικές μέρες πριν την έναρξη της Ε3 2021. Ο λόγος για το Geeked Week, που παίρνει την ονομασία του από το νέο όνομα για τον "pop culture" λογαριασμό του στα social media, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 7 έως τις 11 Ιουνίου.

Η μεγαλύτερη streaming πλατφόρμα του κόσμου υπόσχεται μεγάλες ανακοινώσεις, νέα και πρώτες ματιές σε μερικά από τα επερχόμενα franchises, όπως τη 2η σεζόν του The Witcher, την 3η σεζόν του The Umbrella Academy, την live-action σειρά του "Sandman", του "Cowboy Bepop", της animated σειράς του "Cuphead" και πολλών ακόμα. 

Λογικά θα παρουσιάσει ολόκληρο το περιεχόμενο του καλοκαιριού και έπειτα σε αυτό το event, με διάφορα panels και συνεντεύξεις επίσης που αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν. Ανάμεσα στις ανακοινώσεις αναφέρονται επίσης τα "Masters of the Universe: Revelation" και Resident Evil

Όπως και να έχει, εκείνη εβδομάδα φαντάζει γεμάτη από ανακοινώσεις καθώς στις 7/06 ξεκινά το WWDC της Apple, το Summer Game Fest του Geoff Keighley στις 10/06, ενώ η E3 2021 ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες στις 12/06. 

Λέτε λόγω της Ε3 να υπάρξουν και gaming περιεχομένου ανακοινώσεις από το Netflix μιας και οι φήμες πως ετοιμάζεται να πατήσει στον χώρο φουντώνουν τελευταία; Μένει να το δούμε. Για όλες τις ανακοινώσεις μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com .