Dexter: Μαύρη μαυρίλα θα πλακώσει στην 9η σεζόν

Υποσχέσεις που όσο να'ναι χτίζουν hype
23 Μαΐου 2021 21:40
Dexter: Μαύρη μαυρίλα θα πλακώσει στην 9η σεζόν

Πέρασε ένας μήνας σχεδόν από τότε που είδαμε μετά από τόσα χρόνια την ανισόρροπη φάτσα του Michael C. Hall ως Dexter Morgan μετά από εκείνο το teaser trailer. Τώρα έχουμε νέες πληροφορίες για την αναβίωση του Dexter οι οποίες σίγουρα ανεβάζουν τον μετρητή του hype κατακόρυφα.

Αυτές προέρχονται από την Jamie Chung, που απολαύσαμε στο "Lovecraft Country" και αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στη σειρά, η οποία θα υποδυθεί μια podcaster που ασχολείται με ανθρωποκτονίες. Εκτός του ότι αφήνει υπόνοιες πως θα δούμε νέα αλλά και γνώριμα πρόσωπα στο Upstate της Νέας Υόρκης όπου μεταφέρεται η δράση, αποκαλύπτει πως θα έχει ένα εντελώς διαφορετικό vibe. 

Μπορεί το Dexter να έγινε γνωστό για τους αποτρόπαιους φόνους και τη βία του, ωστόσο το ύφος του περιείχε αρκετά κωμικά στοιχεία και "έξυπνες" ατάκες από τους πρωταγωνιστές. Κάτι τέτοιο δε θα ισχύει στην αναβίωση, καθώς όπως αναφέρει στη συνέντευξή της στο People πως θα είναι "πιο σκοτεινό":

Η αυθεντική σειρά έγινε πριν από 10 χρόνια, οπότε υπάρχει σίγουρα ένα διαφορετικό vibe στο πως έχει γυριστεί κιόλας από άποψη αισθητικής. Νομίζω πραγματικά πως είναι λιγάκι πιο σκοτεινό. Λαμβάνει χώρα στο βόρειο μέρος της Νέας Υόρκης και όπως γνωρίζουμε από την προηγούμενη σεζόν, ο Dexter κρύβεται. Σίγουρα συνεχίζει όπως ήταν και θα δείτε αρκετά φρέσκα πρόσωπα αλλά και πολλά γνώριμα. Νομίζω θα ευχαριστήσει ολονών τα γούστα. Ειδικά αν είστε μεγάλος fan του Dexter. 

Γνωρίζουμε πως ο Clancy Brown θα υποδυθεί τον νέο κακό που θα αντιμετωπίσει ο Dexter, ο οποίος μάλιστα αποτελεί τον δήμαρχο της Iron Lake, της πόλης που φαινομενικά κρύβεται τόσα χρόνια ο αγαπημένος serial killer. Στο cast της αναβίωσης του σόου θα συμμετέχουν, πέραν της Chung, τα εξής νέα πρόσωπα: Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Oscar Wahlberg (NOS4A2), Jack Alcott (The Good Lord Bird) και Michael Cyril Creighton (Spotlight). 

Όπως ο Hall γυρνά για τον εμβληματικό του ρόλο, έτσι και ο αρχικός showrunner, Clyde Phillips, θα εκτελέσει τα ίδια καθήκοντα στα νέα επεισόδια, των οποίων έξι εξ αυτών θα σκηνοθετήσει ο Marcos Siega.  Μάλιστα, ο Hall ήταν πέντε φορές συνεχόμενα υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και άλλες πέντε συνεχόμενες για βραβείο Emmy, υποδυόμενος τον ρόλο του Dexter Morgan. 

Το Dexter θα επιστρέψει στους δέκτες σας τον χειμώνα του 2021.