Έτερος Εγώ και Netflix: Ένα deal που ναυάγησε, αλλά γιατί;

Τελικά μάθαμε το παρασκήνιο
19 Μαΐου 2021 09:59
Έτερος Εγώ και Netflix: Ένα deal που ναυάγησε, αλλά γιατί;

Μακράν η πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων ετών στην ελληνική τηλεόραση είναι το "Έτερος Εγώ" εξαιτίας και των χολιγουντιανών προδιαγραφών που πληρούσε, μαγνήτισε το κοινό για δύο σεζόν στην πλατφόρμα της Cosmote TV. Τον τελευταίο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για το έντονο φλερτ που γίνεται μεταξύ της παραγωγής του σόου, της Cosmote και του Netflix, ώστε να ενταχθεί στον κατάλογο της διασημότερης streaming πλατφόρμας του κόσμου. 

Μάλιστα, ο Τσαφούλιας είχε μιλήσει ανοιχτά για τις διαπραγματεύσεις που γίνονται σε πρόσφατη συνέντευξή του λέγοντας: «Είμαστε σε συζητήσεις, ναι... Δεν μπορώ πω κάτι παραπάνω ακόμα αλλά πιστεύω ότι μέσα στο χρόνο, νομίζω θα έχουμε πολύ ευχάριστα νέα, που θα είμαστε σε θέση να τα ανακοινώσουμε. Ναι, η σειρά είναι έτοιμη για να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Πώς ναυάγησε το deal;

Όλοι περίμεναν αγωνιωδώς να μάθουν εάν αυτές οι προχωρημένες συζητήσεις θα είχαν ευχάριστη κατάληξη και το Έτερος Εγώ να αποτελέσει την πρώτη ελληνική original σειρά του Netflix. O ιθύνων νους του σόου άλλωστε είχε υποσχεθεί εξελίξεις εντός του 2021 και όντως έτσι έγινε. Δυστυχώς, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Cosmote και Netflix ναυάγησαν, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρίας στο iefimerida.gr. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε πως η Cosmote "δεν σκοπεύει να πυροβολήσει τα πόδια της" και να χαρίσει ένα ισχυρό χαρτί της σε μια άλλη ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία εδώ που τα λέμε την ανταγωνίζεται στην ελληνική αγορά. Οι ιθύνοντες της Cosmote δεν τσίμπησαν στο δόλωμα του streaming κολοσσού, το οποίο λέγεται ότι ήταν διόλου ευκαταφρόνητο και άγγιζε εξαψήφιο ποσό. 

Πρέπει να αναφερθεί πως η Cosmote άλλωστε ήταν αυτή που ενδιαφέρθηκε να στηρίξει το εγχείρημα του Τσαφούλια και να βγει όπως το οραματίζονταν στην μικρή οθόνη, το οποίο αποτελεί ένα επιτυχημένο "made in Greece" αστυνομικό θρίλερ-franchise. Μετρά ήδη την κινηματογραφική ταινία του 2016 που μπορείτε να την παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν στο YouTube, τη 1η σεζόν με τίτλο "Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές", τη 2η σεζόν με τίτλο "Έτερος Εγώ: Κάθαρσις" αλλά και την 3η σεζόν με τίτλο "Έτερος Εγώ: Νέμεσις", η οποία βρίσκεται στα σκαριά. 

Τις εντυπώσεις μας για το Έτερος Εγώ: Κάθαρσις θα τις βρείτε πατώντας εδώ