Γνωρίστε τη νέα σειρά του δημιουργού του Έτερος Εγώ (ΦΩΤΟ)

Οι “17 Κλωστές“ ξεκίνησαν τα γυρίσματά τους
27 Απριλίου 2023 19:48
Γνωρίστε τη νέα σειρά του δημιουργού του Έτερος Εγώ (ΦΩΤΟ)

Το "Έτερος Εγώ - Νέμεσις" έγραψε το φινάλε της διασημότερης και για πολλούς πιο αγαπημένης σειράς της ελληνικής τηλεόρασης των τελευταίο ετών. Ο δημιουργός του όμως, Σωτήρης Τσαφούλιας, ετοίμαζε παράλληλα την επόμενη σειρά του και ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί. 

Ο λόγος για τη σειρά "17 Κλωστές" η οποία θα προβληθεί και πάλι από τη συχνότητα της Cosmote TV και βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ενημέρωσε τους ακόλουθους του στα social media πως τα γυρίσματα της σειράς "17 Κλωστές" ξεκίνησαν, μοιράζοντας κιόλας μια φωτογραφία από την πρώτη μέρα στο πλατό. 

Η νέα σειρά του Τσαφούλια βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη και αντλεί τα γεγονότα από την αιματηρή ιστορία που συντάραξε τα Κύθηρα το 1909, που αποτελεί το αγριότερο έγκλημα που καταγράφηκε ποτέ στα χρονικά της Ελλάδας. Μάλιστα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς θα γίνει στα Κύθηρα.

Πιο συγκεκριμένα θα καταγράψει το χρονικό της μεγαλύτερης μαζικής δολοφονίας που έγινε ποτέ γνωστή στην Ελλάδα, με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Αρώνη-Λαγωνάρη. Η πλοκή θα περιστρέφεται γύρω από τον ψυχισμό ενός ανθρώπου που ένιωσε την αδικία και την απόρριψη να τον πνίγουν και οδηγήθηκε στο να διαπράξει το πιο ειδεχθές έγκλημα. 

Η φωτογραφία του Τσαφούλια από το πλατό του "17 Κλωστές": 

 

Πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Πάνος Βλάχος.

Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, που είχε υπογράψει και το σενάριο της επιτυχημένης σειράς του Mega, "Το Νησί", που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Μάλιστα η Παποικονόμου λέγεται ότι πήρε ειδική άδεια από τον συγγραφέα Δημάκη για να διασκευάσει όπως θέλει την ιστορία του βιβλίου. 

Τα νέα της συνέχειας της συνεργασίας μεταξύ Σωτήρη Τσαφούλια και Cosmote TV είχαν γίνει γνωστά τον περασμενο Φεβρουάριο, κατά την πρεμιέρα της 3ης σεζόν του Έτερος Εγώ. Εκεί όπου ανακοινώθηκε η σειρά "17 Κλωστές" ως το επόμενο βήμα της Cosmote στην παραγωγή πρωτότυπης μυθοπλασίας.