Lupin: Τα κόλπα και τα σχέδια του Omar Sy μόλις άρχισαν στη 2η σεζόν! (ΦΩΤΟ)

Νέο φωτογραφικό υλικό από τα νέα επεισόδια
07 Μαΐου 2021 08:26
Lupin: Τα κόλπα και τα σχέδια του Omar Sy μόλις άρχισαν στη 2η σεζόν! (ΦΩΤΟ)

Στα κρύα του λουτρού μας είχε αφήσει το φινάλε του Lupin, ενός εκ των πιο επιτυχημένων σειρών στην ιστορία του Netflix και τώρα η υπηρεσία δημοσίευσε νέο φωτογραφικό υλικό για το άκρως αναμενόμενο Part 2. Μέσα από το Twitter τα νέα στιγμιότυπα αποκαλύπτουν μερικές από τις τοποθεσίες και τα σκηνικά που θα δούμε στη 2η σεζόν του σόου, με τον Assane Diop του Omar Sy να ετοιμάζει μεγαλεπίβολα σχέδια για να φέρει τον γιο του πίσω στην αγκαλιά του. 

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό παρακάτω:

Στις αρχές Μαρτίου ο streaming κολοσσός είχε δώσει στη δημοσιότητα το πρώτο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Δημιουργός του σόου είναι ο George Kay γνωστός για τα "Criminal" και το "Killing Eve", ο οποίος μαζί με τον Francois Uzan εμπνεύστηκαν μια φρέσκια ιστορία βασισμένη στις περιπέτειες του Arsene Lupin, ενός χαρακτήρα που έγραψε ο Γάλλος λογοτέχνης, Maurice Leblanc. Για το Part 2, που θα αποτελείται από πέντε νέα επεισόδια, στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσουν οι Ludovic Bernard (Επεισόδια 6-7) και Hugo Gelin (Επεισόδια 8-10).  

Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στην άποψή μας για το Lupin πατώντας το σύνδεσμο. Το Lupin: Μέρος 2ο θα πραγματοποιήσει τη πρεμιέρα του αυτό το καλοκαίρι (ακόμη δεν γνωρίζουμε το πότε ακριβώς) αποκλειστικά στη "συχνότητα" του Netflix.