Dexter: Στο πρώτο teaser της 9ης σεζόν η φύση του τον καλεί να επιστρέψει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δολοφόνος επιστρέφει τον χειμώνα στον τόπο του εγκλήματος
23 Απριλίου 2021 08:33
Dexter: Στο πρώτο teaser της 9ης σεζόν η φύση του τον καλεί να επιστρέψει (ΒΙΝΤΕΟ)

Επειδή ο δολοφόνος πάντα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, το Showtime έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της επερχόμενης 9ης σεζόν του Dexter, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια, όπως γνωρίζουμε από την αρχική ανακοίνωση.

Στο βίντεο που κλείνει το μάτι στο...κανονικό φινάλε της σειράς, φαίνεται ένα τσεκούρι μπηγμένο σε ένα κορμό δέντρου, ενώ ο ακούγεται ο Dexter Morgan δηλαδή Michael C. Hall να σηματοδοτεί με μια ατάκα την επιστροφή του: "Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την επιστροφή στη φύση. Τη δικιά μου φύση."

Γνωρίζουμε πως ο Clancy Brown θα υποδυθεί τον νέο κακό που θα αντιμετωπίσει ο Dexter, ο οποίος μάλιστα αποτελεί τον δήμαρχο της Iron Lake, της πόλης που φαινομενικά κρύβεται τόσα χρόνια ο αγαπημένος serial killer. Λέγεται βέβαια ότι η δράση θα λαμβάνει χώρα τόσο στην κωμόπολη αυτή όσο και στη Νέα Υόρκη. Στο cast της αναβίωσης του σόου θα συμμετέχουν τα εξής νέα πρόσωπα: Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Jamie Chung (Lovecraft Country), Oscar Wahlberg (NOS4A2), Jack Alcott (The Good Lord Bird) και Michael Cyril Creighton (Spotlight). 

Όπως ο Hall γυρνά για τον εμβληματικό του ρόλο, έτσι και ο αρχικός showrunner, Clyde Phillips, θα εκτελέσει τα ίδια καθήκοντα στα νέα επεισόδια, των οποίων έξι εξ αυτών θα σκηνοθετήσει ο Marcos Siega. 

Για την ιστορία το Dexter ξεκίνησε να προβάλλεται το 2006 και κρατήθηκε για 8 σεζόν στον αέρα, ώσπου και τελείωσε την εγκληματική του δραστηριότητα το 2013. O Hall ήταν πέντε φορές συνεχόμενα υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και άλλες πέντε συνεχόμενες για βραβείο Emmy, υποδυόμενος τον ρόλο του Dexter Morgan. 

Το Dexter θα επιστρέψει στις οθόνες μας αυτόν τον χειμώνα μέσω του Showtime.