"Δεν έχετε δει ούτε τα μισά": Μεγάλες υποσχέσεις για το φινάλε του Falcon and the Winter Soldier

Ο συνθέτης του σόου, Henry Jackman, αποκαλύπτει
16 Απριλίου 2021 15:04
"Δεν έχετε δει ούτε τα μισά": Μεγάλες υποσχέσεις για το φινάλε του Falcon and the Winter Soldier

Αν λάβουμε υπόψιν πως σήμερα κάνει πρεμιέρα το 5ο επεισόδιο του Falcon and the Winter Soldier, τότε μετράμε αντίστροφα για το φινάλε της δεύτερης τηλεοπτικής σειράς της Marvel Studios στην στέγη του Disney Plus. Επειδή το WandaVision έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά αναμενόμενα θα γίνουν συγκρίσεις -έστω και αν δεν είναι εντελώς δίκαιες. Σε αυτό το κομμάτι έκανε ένα tease ο Henry Jackman, συνθέτης της σειράς και μιλώντας στο Flickering Myth αποκάλυψε πως οι fans της Marvel να προετοιμαστούν καθώς θα πάει το MCU σε αχαρτογράφητα νερά.

Το τι ακριβώς συνεπάγεται αυτό μένει να το δούμε, όπως και το ποιες θα είναι οι τύχες των Bucky (Sebastian Stan), Sam Wilson (Anthony Mackie), του John Walker (Wyatt Russell) και της θρυλικής ασπίδας. Στην ερώτηση εάν το φινάλε του Falcon and the Winter Soldier θα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το WandaVision, απάντησε ως εξής:

Είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση για να την απαντήσω. Θα έλεγα πως...έχετε δει μόνο τη μισή σειρά, αλλά δεν έχετε δει το υπόλοιπο μισό του τι θα γίνει. Θα δείξει πολλά παραπάνω από τα μισά από άποψη περιεχομένου και επιπτώσεων των όσων θα συμβούν. Και θα έλεγα πως όταν φτάσετε στο υλικό και τα θέματα που θα θιχτούν στο τελευταίο επεισόδιο, μπορώ να πω ότι η Marvel θα σας ταξιδέψει σε μέρη που δεν έχει ξαναπάει. 

Ήδη για το 5ο επεισόδιο με τίτλο "The Truth" έχει γίνει tease ένα σημαντικό cameo χαρακτήρα από τον showrunner, Malcolm Spellman. Πρόσφατα δόθηκε και ένα trailer που αφήνει αρκετά υπονοούμενα για την κατάληξη της ασπίδας του Steve Rogers, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

Την Παρασκευή 23 Απριλίου θα προβληθεί το μεγάλο φινάλε του σόου αποκλειστικά στο Disney+.