Captain America εναντίον Falcon και Winter Soldier - Το μεγάλο φινάλε πλησιάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο επεισόδια έμειναν και αναμένονται συγκλονιστικά
13 Απριλίου 2021 14:43
Captain America εναντίον Falcon και Winter Soldier - Το μεγάλο φινάλε πλησιάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο επεισόδια, δύο Παρασκευές πριν το μεγάλο φινάλε του Falcon and The Winter Soldier και η υπόθεση προμηνύεται να κλείσει με μια μάχη που θα κρίνει τον τελικό κάτοχο της περίφημης ασπίδας. Ο νέος Captain America του Wyatt Russell θα συγκρουστεί επιτέλους με τους Sam Wilson (Anthony Mackie) και Bucky Barnes (Sebastian Stan) και δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Marvel Studios ένα trailer για να ανάψει το hype.

Ύστερα από τα γεγονότα του 4ου επεισοδίου και το αιματηρό ξέσπασμα που έκανε ο νέος "Cap" aka John Walker μπροστά στα μάτια έντρομων περαστικών, η υπόθεση για τον δίκαιο κάτοχο της ασπίδας του Steve Rogers αποκτά προσωπικό χαρακτήρα για τον "Falcon" και τον "White Wolf/Winter Soldier".  Απολαύστε το trailer παρακάτω:

 

Να αναφέρουμε πως στο 5ο επεισόδιο, ο showrunner της σειράς, Malcolm Spellman, έχει κάνει tease πως θα εμφανιστεί ένας ολοκαίνουργιος χαρακτήρας στο MCU τον οποίο θα υποδύεται ένας αρκετά γνωστός ηθοποιός. "Το πέμπτο επεισόδιο θα είναι πολύ ιδιαίτερο. Με διαφορά το πέμπτο εκεί είναι που σοβαρεύει το πράγμα. Θα σας κάνει να κλάψετε" ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Comicbook, λέγοντας πως δε θα είναι ένας χαρακτήρας επιπέδου "Steve Rogers" αλλά ένας πολύ πιο προσγειωμένος, τον οποίο όμως είπε πως θα ήθελε να δει στο πλάι του Thor. 

Μάλιστα, η διάρκειά του θα είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλο επεισόδιο και συγκεκριμένα στα 61 λεπτά.