Έτσι θα είναι οι “Powerpuff Girls” στη σειρά του CW (ΕΙΚΟΝΑ)

Έρχονται να πολεμήσουν το έγκλημα για ακόμη μια φορά!
13 Απριλίου 2021 08:59
Έτσι θα είναι οι “Powerpuff Girls” στη σειρά του CW (ΕΙΚΟΝΑ)

To The CW φαίνεται πώς δουλεύει πυρετωδώς πάνω στην live-action σειρά των “Powerpuff Girls” και έτσι έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη εικόνα από τις τρεις πρωταγωνίστριες, καθώς και την πλοκή του σόου. Ύστερα από τη νέα ματιά που είδαμε πριν μερικές ημέρες, πλέον μπορείτε να απολαύσετε την πρώτη αφίσα των Chloe Bennet ως Blossom, Dove Cameron ως Bubbles και Yana Perrault ως Buttercup παρακάτω:

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει ότι θα δούμε τις τρεις ηρωίδες της Αμερικής που πλέον βρίσκονται στα είκοσί τους, απελπισμένες που έχασαν την παιδική τους ηλικία πολεμώντας το έγκλημα. Ωστόσο, θα ενωθούν ξανά μιας και ο κόσμος τις χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Έτσι, το σενάριο θα είναι βασισμένο στο θρυλικό cartoon και θα συνεχίσει τις ζωές τους που δημιούργησε ο Craig McCracken πριν χρόνια.

Μάλιστα, στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε και τον Donald Faison ως Professor Drake Utonium, τον Nicholas Podany ως Jojo Mondel και την Robyn Lively ως Sara Bellum.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Diablo Cody (Juno) και Heather Regnier (Sleepy Hollow) γράφουν τη σειρά και βρίσκονται παράλληλα στην παραγωγή μαζί με τους Greg Berlanti και Sarah Schechter του CW.