Η “Cersei Lannister” πάει στο διάστημα στη νέα sci-fi σειρά “Beacon 23”

Αυτή είναι η νέα δουλειά της Lena Headey
19 Μαρτίου 2021 13:27
Η “Cersei Lannister” πάει στο διάστημα στη νέα sci-fi σειρά “Beacon 23”

Σύμφωνα με το EW, η Lena Headey ή αλλιώς Cersei Lannister από το Game of Thrones υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει σε μία ολοκαίνουργια sci-fi θρίλερ σειρά. Ο τίτλος της είναι “Beacon 23” και πρόκειται για μία μεγάλη παράγωγη του AMC και της Spectrum Originals.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Headey θα βρίσκεται και στην παραγωγή, ενώ ο Zak Penn, σεναριογράφος του “Ready Player One” και του “The Avengers”, είναι ο υπεύθυνος για να το φέρει στη μικρή μας οθόνη.

Το Beacon 23 είναι βασισμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Hugh Howey, όπου εξιστορεί τη ζωή μιας γυναίκας ονόματι Aster, όπου βρίσκει έναν φαροφύλακα στο διάστημα. Η ένταση εκείνης και του Halan μεγαλώνει όταν εκείνος αμφισβητεί τις προθέσεις της.

Σε μία δήλωση που έκανε ο Penn αναφέρει:

Η Lena Headey ήταν ήδη μια υπέροχη ηθοποιός πολύ πριν δώσει μια από τις συγκλονιστικότερες ερμηνείες της στην ιστορία της τηλεόρασης. Είμαι ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που θα δουλέψουν και θα ζωντανέψουν αυτό το σόου.

Μετά το Game of Thrones η Headey έδωσε τη φωνή της στο “The Dark Crystal: Age of Resistance και στο Infinity Train. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τα άλλα ονόματα που θα βρίσκονται πλάι της στο Beacon 23, οπότε για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: