Η Lena Headey του Game of Thrones παίζει στο νέο θρίλερ “9 Bullets” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Απριλίου
25 Μαρτίου 2022 18:13
Η Lena Headey του Game of Thrones παίζει στο νέο θρίλερ “9 Bullets” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Screen Media Films κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το “9 Bullets”, το νέο θρίλερ φιλμ που γράφει και σκηνοθετεί η Gigi Gaston και με πρωταγωνίστρια την Lena Headey (Game of Thrones). Η ιστορία ακολουθεί μια πρώην χορεύτρια που αποφασίζει να προστατεύσει ένα νεαρό αγόρι (και τον σκύλο του) αφού γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας των γονιών του.

Η σύνοψη της ταινίας:

Μια πρώην χορεύτρια που έγινε συγγραφέας έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και τη λύτρωση όταν ρισκάρει τα πάντα για να σώσει τον νεαρό γείτονά της, αφού αυτός γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας των γονιών του. Μαζί του, θα φύγει μακριά από τον τόπο του εγκλήματος, μιας και ο εγκέφαλος της δολοφονίας τυγχάνει να είναι και πρώην σύντροφός της.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Sam Worthington (Avatar), Dean Scott Vasquez (Transformers: Rise of the Beasts), Cam Gigandet (Twilight), La La Anthony (Power), Martin Sensmeier (Westworld) και Barbara Hershey (Black Swan).

Το 9 Bullets θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Απριλίου στους κινηματογράφους, αλλά παράλληλα θα κυκλοφορήσει και σε on demand. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το επίσημο trailer.