Gunpowder Milkshake: Το Netflix ετοιμάζει το δικό του “Kill Bill” με ένα cast “φωτιά” (ΦΩΤΟ)

Με πρωταγωνίστριες τις Karen Gillan και Lena Headey
01 Μαΐου 2021 11:58
Gunpowder Milkshake: Το Netflix ετοιμάζει το δικό του “Kill Bill” με ένα cast “φωτιά” (ΦΩΤΟ)

Το Netflix ανακοίνωσε ότι το αναμενόμενο “Gunpowder Milkshake” που είναι μια μίξη του “Kill Bill” και του “Baby Driver” θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του μέσα στο καλοκαίρι. Πρόκειται για μία περιπέτεια με πρωταγωνίστριες τις Karen Gillan (Guardians of the Galaxy), Lena Headey (Game of Thrones), Carla Gugino, Michelle Yeoh και Angela Bassett. Η υπηρεσία αγόρασε τα δικαιώματα του φιλμ και πλέον έχουμε νέες πληροφορίες γι’ αυτό.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι και εκτός από αυτό, ήδη έχει στα σκαριά το sequel. Θα παρακολουθήσουμε, λοιπόν, τις περιπέτειες της Sam (Gillan), η οποία ήταν μόλις 12 ετών όταν η μητέρα της η Scarlet (Headey), μια ελίτ δολοφόνος, αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει. Έτσι, δεκαπέντε χρόνια αργότερα, η Sam ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της και έχει εξελιχθεί πλέον και αυτή σε μία γυναίκα που «δε νιώθει τίποτα», ενώ παράλληλα «παίζει με τη φωτιά», για να βοηθήσει στο χαμό που γίνεται στο “The Firm”, ένα εγκληματικό συνδικάτο που δούλευε η μητέρα της.

Αλλά όταν μια δουλειά πάει στραβά, η Sam πρέπει να επιλέξει στο να δουλεύει για το Firm ή να προστατεύσει τη ζωή ενός 8χρονου κοριτσιού. Ετσι, έρχεται στο δίλημμα να πρέπει να αποφασίσει ή όχι να ενώσει τις δυνάμεις της με τη μητέρα της και τους συνεργάτες της.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Navot Papushado σε σενάριο του Ehud Lavski. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Gunpowder Milkshake, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.