Game of Thrones: H Lena Headey αποκαλύπτει το εναλλακτικό τέλος για την Cersei

Η ηθοποιός Lena Headey αποκάλυψε το διαφορετικό φινάλε που φανταζόταν για τον ρόλο της
01 Νοεμβρίου 2023 09:50
Game of Thrones: H Lena Headey αποκαλύπτει το εναλλακτικό τέλος για την Cersei

Όπως οι περισσότεροι fans του Game of Thrones περίμεναν ένα καλύτερο φινάλε από αυτό που πήραν τελικά, έτσι ήθελε και η Lena Headey, η ηθοποιός που υποδύθηκε την Cersei Lannister, για την χαρακτήρα της. 

H 50χρονη πλέον σταρ της σειράς Game of Thrones που ο κόσμος λάτρευε να μισεί για την ερμηνεία της ο Σέρσεϊ Λάνιστερ, παραχώρησε μια συνέντευξη στο The Hollywood Reporter όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο εάν είχε κάποια διαφορετική ιδέα για το πώς θα ήθελε να κλείσει ο κύκλος της Cersei. 

Υπήρχε η πεποίθηση γενικά από τους fans ότι η Arya Stark θα συναντηθεί με την Cersei και θα την διαγράψει από την περίφημη λίστα της, με σκοπό να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα της, Ned Stark. Αυτό ακριβώς δήλωσε ότι θα ήθελε η Headey, μια τελική αναμέτρηση με την Arya της Maisie Williams. 

"Νομίζω πως όλοι μας το θέλαμε για να είμαι ειλικρινής, επειδή αρχίζεις κάποια στιγμή να γράφεις την ιστορία σου. Η Maisie και εγώ φανταζόμασταν να γίνει μια αναμέτρηση Cersei και Arya, ότι θα εμφανιζόταν μπροστά της μεταμορφωμένη ως Jaime. Αυτό ονειρευόμασταν, αλλά πήραν διαφορετικές αποφάσεις. - Lena Headey 

Στην τελευταία της σκηνή η Cersei καταπλακώθηκε από τα ερείπια του κάστρου του King's Landing έχοντας αγκαλιά τον αδερφό και εραστή της Jamie Lannister. Βέβαια, η Headey δηλώνει επίσης ότι καταλαβαίνει τους showrunners, David Benioff και D.B. Weiss για το ότι δεν εκπλήρωσαν κάθε ονειρεμένο σενάριο στην τελευταία σεζόν. 

"Νομίζω ότι εκ των υστέρων, όλοι καταλαβαίνουν ότι ήταν μια δύσκολη σειρά για να ολοκληρωθεί. Είσαι μέσα σε αυτό, και έχεις επενδύσει τόσο πολύ, που υπάρχει μια στιγμή που λες: "Γιατί;" Αλλά το καταλαβαίνω απόλυτα". είπε χαρακτηριστικά. 

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι δεν της λείπει καθόλου η σειρά και πως ούτε έχει παρακολουθήσει το House of the Dragon καθώς θα ήταν κάτι "πολύ παράξενο" για αυτή. "Μου λείπουν οι άνθρωποι εκείνοι γιατί τους λατρεύεις και δημιουργούνται οικογένειες. Οπότε παίρνει λίγο καιρό μέχρι να περάσει. Υπάρχει αυτό το παράξενο πένθος στις σχέσεις αυτές, αλλά δεν μου λείπει η σειρά. Το κάναμε και βάλαμε τα πάντα σε αυτό. Άλλαξε τον γαμ***νο κόσμο όλων μας και θα μας ακολουθεί για πάντα.