Tom Holland και Zendaya μαζί σε σειρά; Ο "Spider-Man" θέλει guest ρόλο στο "Euphoria"

Θα έφερνε και τον Jacob Batalon για να τριτώσει η επανένωση
14 Μαρτίου 2021 22:03
Tom Holland και Zendaya μαζί σε σειρά; Ο "Spider-Man" θέλει guest ρόλο στο "Euphoria"

Αυτόν τον καιρό ο Tom Holland προωθεί την νέα του ταινία με τίτλο "Cherry" και σε μια από τις συνεντεύξεις του αποκάλυψε σε ποια τηλεοπτική σειρά θα ήθελε να παίξει. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Collider είπε πως θα ήθελε πολύ να παίξει στο "Euphoria" μαζί με τον Jacob Batalon. Αυτά είναι τα όσα δήλωσε χαρακτηριστικά:

Κάναμε πλάκα με αυτό μια μέρα με την παρέα. Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι στο Euphoria, αλλά με τον Jacob Batalon. Θα ήθελα πολύ απλά να είμαστε στο σκηνικό πίσω σε μια από τις σκηνές της Zendaya, απλά και μόνο επειδή είναι δύο από τους καλύτερούς μου φίλους και θα έκανα τα πάντα για αυτούς. Επίσης, λατρεύω αυτήν τη σειρά τόσο που θα ήταν ωραίο να συμμετέχω. 

To τρίο της "Homecoming" τριλογίας του Spider-Man λατρεύτηκε καθολικά από τους fans της Marvel καθώς η χημεία τους έφερνε έναν άλλο αέρα σε όλες τις σκηνές που μοιράστηκαν μέχρι τώρα στα "Homecoming" και "Far From Home", ενώ αναμένεται να επανενωθούν για το επικό φινάλε με το "Spider-Man: No Way Home".

Φαντάζεστε, λοιπόν, να δούμε τη Rue της Zendaya και την Jules της Hunter Schafer να...συναντούν τυχαία τους Holland και Batalon; Φυσικά και ο "Peter Parker" έκανε αυτή τη δήλωση μεταξύ σοβαρού και αστείου και κάτι τέτοιο φαντάζει να μην έχει λογική, όμως με τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Euphoria (ξεκινούν τέλη Μαρτίου) να πέφτουν πάνω σε αυτά του "No Way Home", τότε ένα cameo των δύο δε μοιάζει τόσο αδύνατο. Απλά θα αλλάξουν πλατό για κάποιες ώρες. 

Πρόσφατα, το Euphoria χάρισε τα δύο special επεισόδια στους fans του, το καθένα αφιερωμένο στη Rue και τη Jules, τα οποία προβλήθηκαν τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο αντίστοιχα.