Δεν είναι μόνος ο Macaulay Culkin στη 10η σεζόν του American Horror Story (ΕΙΚΟΝΑ)

Θα βρίσκεται πλάι στους Sarah Paulson και Evan Peters
12 Μαρτίου 2021 12:53
Δεν είναι μόνος ο Macaulay Culkin στη 10η σεζόν του American Horror Story (ΕΙΚΟΝΑ)

Η 10η σεζόν του “American Horror Story” άργησε αρκετά λόγω του κορωνοϊού και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ο Macaulay Culkin που έγινε ευρέως γνωστός από το “Home Alone”, θα πρωταγωνιστήσει σε αυτό το κεφάλαιο της horror σειράς, πλάι στους Evan Peters και Sarah Paulson.

Παρόλο που ο Ryan Murphy, δημιουργός της σειράς είχε αφήσει κάποια υπονοούμενα για «υποθαλάσσιο horror», η νέα εικόνα που δημοσίευσε ο σκηνοθέτης στο Instagram του, κλείνει το ματάκι σε αυτή τη θεματολογία. Στη νέα εικόνα, λοιπόν, o Culkin και η Leslie Grossman ποζάρουν σε μια παραλία και μπορείτε να την δείτε παρακάτω.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy)

Το cast της σεζόν συμπληρώνουν επίσης οι: Kathy Bates, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross και Finn Wittrock.

Για την ιστορία το 2019 είδαμε μια άλλη εκδοχή του AHS που μας πήγε πίσω στη δεκαετία του '80 με έντονο άρωμα από το "Παρασκευή και 13" (Friday the 13th). Τέλος, μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί από το FX η θεματολογία του δέκατου κύκλου, αλλά αναμένεται να μάθουμε περισσότερα σύντομα.