Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το μεγάλο φινάλε του “Better Call Saul” (ΕΙΚΟΝΑ)

Το prequel του Breaking Bad θα μας πει το μεγάλο αντίο με την 6η σεζόν!
11 Μαρτίου 2021 09:07
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το μεγάλο φινάλε του “Better Call Saul” (ΕΙΚΟΝΑ)

Το Better Call Saul το γνωρίσαμε πριν χρόνια μέσα από το AMC για να μας πει τα γεγονότα που συνέβησαν λίγο πριν από το “Breaking Bad” του Vince Gilligan, που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην «τηλεόραση».

Πέρασαν κιόλας γύρω στα έξι χρόνια από τότε που γνωρίσαμε τη ζωή του Jimmy McGill , του δικηγόρου της συμφοράς, που υποδύθηκε προφανώς ο Bob Odenkirk με τη δική του αποκλειστική σειρά, ο οποίος πάντα θα βρει τη λύση και θα βγάλει «το φίδι από την τρύπα», ότι κι αν συμβεί. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αφορά την 6η και τελευταία σεζόν της σειράς και δεν είναι άλλη από το ξεκίνημα των γυρισμάτων.

Ναι, το γνώριμο cast επέστρεψε στα πλατό και η πρώτη φωτογραφία μόλις κυκλοφόρησε από τον ένα εκ των δύο σκηνοθετών, Peter Gould και μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι μάλλον κάτι κρύβει η η σεζόν και ίσως δούμε τους “Heisenberg” και Jesse.

Η αυλαία του Better Call Saul θα είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια με τα επεισόδια της 6ης σεζόν να είναι 13 -αντί για 10- στο σύνολο ώστε να κλείσει με τον τρόπο που έχουν οραματιστεί οι δημιουργοί. Επίσημα από τα χείλη του καναλιού AMC γνωρίζουμε πλέον ότι η τελευταία σεζόν θα προβληθεί στις αρχές του 2022