Απίστευτη η μεταμόρφωση του Kenneth Branagh ως Boris Johnson (ΕΙΚΟΝΑ)

Στη νέα σειρά του Sky TV για το πρώτο κύμα του κορωνοϊού στη Μ. Βρετανία
01 Μαρτίου 2021 13:21
Απίστευτη η μεταμόρφωση του Kenneth Branagh ως Boris Johnson (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο κορωνοϊός όχι μόνο έβλαψε το σινεμά και την τηλεόραση αλλά την εμπνέει κιόλας, καθώς το Sky TV ετοιμάζει μια νέα μίνι σειρά με τίτλο "The Sceptred Isle", η οποία θα εστιάζει στο πρώτο κύμα του COVID-19 στη Μ. Βρετανία. Τα γεγονότα θα ξετυλίγονται μέσα από μαρτυρίες στελεχών της βρετανικής κυβέρνησης στη Downing Street, εργαζομένων στο Υπουργείο Υγείας, σε δομές φροντίδας και σε νοσοκομεία. 

Ωστόσο εντύπωση δεν έχει προκαλέσει τόσο η θεματολογία της σειράς που καταπιάνεται ουσιαστικά με ένα παγκόσμιο θέμα που ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη, όσο ο πρωταγωνιστής της.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, Kenneth Branagh (Murder on the Orient Express, Tenet), θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς υποδυόμενος τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον. Το τηλεοπτικό δίκτυο, όμως, έδωσε τώρα την πρώτη ματιά στην μεταμόρφωσή του και είναι πραγματικά αγνώριστος!

"Το πρώτο κύμα της πανδημίας της COVID-19 θα το θυμόμαστε για πάντα. Σε μια περίοδο που η χώρα ενώθηκε για να παλέψει με έναν αόρατο εχθρό. Σε μια περίοδο που ο κόσμος αντιλήφθηκε περισσότερο από ποτέ τη σημασία της κοινότητας. Η σειρά μας θα παρουσιάσει αναρίθμητες αληθινές ιστορίες, από αυτή του Boris Johnson μέχρι τους νοσηλευτές και τους γιατρούς της πρώτης γραμμής, εξιστορώντας τις προσπάθειες επιστημόνων, γιατρών, φροντιστών και φορέων για την προστασία μας από τον κορωνοϊό" είπε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς Michael Winterbottom. 

O 56χρονος πρωθυπουργός της Αγγλίας είχε νοσηλευτεί κιόλας στα τέλη του περσινού Μάρτη με κορωνοϊό για πάνω από μια εβδομάδα, φτάνοντας στο σημείο να εισαχθεί και σε ΜΕΘ.

Το The Sceptred Isle θα προβληθεί μέσα στο 2022 μέσα από τα Sky, Sky Atlantic (ΗΠΑ) και Now TV, αν και δεν αποκλείεται να αποκτήσει διεθνή διανομή μέσα από κάποια δημοφιλή streaming υπηρεσία.