Όνειρο το cast του "The Sandman" της νέας dark fantasy σειράς του Netflix

Το διάσημο comic του Neil Gaiman ζωντανεύει στις οθόνες μας
29 Ιανουαρίου 2021 11:11
Όνειρο το cast του "The Sandman" της νέας dark fantasy σειράς του Netflix

Ένα από τα πιο αναμενόμενα σόου του Netflix είναι η live-action μεταφορά του "Sandman", της διάσημης σειράς dark fantasy κόμικ, η οποία έρχεται δια χειρός του δημιουργού του, Neil Gaiman. Με τα γυρίσματα της σειράς να έχουν ξεκινήσει ήδη το Netflix αποκάλυψε πλήρως ολόκληρο το βασικό cast και είναι...όνειρο!

Ο βασικός ρόλος ανήκει στον Tom Sturridge που θα υποδυθεί τον Μορφέα τον Άρχοντα των Ονείρων. Έπειτα έχουμε reunion από το σύμπαν του Westeros και του "Game of Thrones" καθώς η Gwendoline Christie που γνωρίσαμε ως Brienne of Tarth και ο Charles Dance, γνωστός αλλιώς ως "Tywin Lannister", θα συμπρωταγωνιστήσουν μαζί του στους ρόλος των "Lucifer" και "Roderick Burgess" ενός τσαρλατάνου και μάγου, αντίστοιχα. Επίσης, ο Boyd Holbrook του Narcos θα υποδυθεί τον Corinthian, ενός εφιάλτη που δημιούργησε ο Μορφέας και δραπέτευσε έχοντας την επιθυμία να γευτεί όλα όσα του επιφυλάσσει ο κόσμος. 

Ο ρόλος του Lucien γίνεται γένος θυληκού για τις ανάγκες της σειράς, με την Vivienne Acheampong να υποδύεται την Lucienne, την βιβλιοθηκάριο και έμπιστη προστάτιδα του Βασίλειου των Ονείρων. Τέλος οι Asim Chaudry και Sanjeev Bhaskar θα παίξουν το δίδυμο των Κάιν και Άβελ, που είναι πιστά υποχείρια του Μορφέα. 

Αυτό είναι αναλυτικά το cast του Sandman:

 

Το Sandman, για όσους δεν γνωρίζουν, θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα comics όλων των εποχών. Στο επίκεντρο της ιστορίας του είναι ο Morpheus (ή Μορφέας), ο Θεός του ύπνου και Άρχοντας των Ονείρων, μιας περιοχής όπου ζουν όλα τα όνειρα όλων των πλασμάτων που υπήρξαν ποτέ από θεούς, μυθικά πλάσματα, ανθρώπους αλλά μέχρι και δαίμονες. 

Μάλιστα, το Netflix υπόσχεται πως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για το "The Sandman", οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.