Παίζει να δούμε τη 2η σεζόν του Euphoria φέτος; Όλα όσα είπε ο Sam Levinson

O δημιουργός του βραβευμένου με Emmy σόου αποκαλύπτει
23 Ιανουαρίου 2021 11:41
Παίζει να δούμε τη 2η σεζόν του Euphoria φέτος; Όλα όσα είπε ο Sam Levinson

Τα σχέδια για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του Euphoria σταμάτησαν λόγω της πανδημίας, όμως ο Sam Levinson είναι μια δημιουργική μηχανή και φρόντισε να δώσει μικρές δόσεις στους fans των Rue και Jules χάρις τα special επεισόδια των δύο πρωταγωνιστών. Ήδη το Part 2: Jules προβάλλεται από την streaming υπηρεσία του HBO Max και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου θα προβληθεί μέσα από το HBO. 

Ο Levinson, όμως, παραχώρησε μια συνέντευξη στο Indiewire όπου αποκάλυψε πως σχεδιάζει να γυρίσει τον 2ο κύκλο ξεκινώντας τον ερχόμενο Μάρτιο, δηλαδή ένα χρόνο ακριβώς μετά την ημερομηνία που αρχικά θα γυριζόταν. Και σα να μην έφτανε αυτό θέλει να κάνει πρεμιέρα εντός του 2021, χωρίς όμως να είναι απολύτως σίγουρος μιας και η πανδημία έχει επιφέρει μια ρευστή κατάσταση στη βιομηχανία, ωστόσο ελπίζει να γίνει όπως το φαντάζεται. 

Μπορεί το πλάνο αυτό να ακούγεται φιλόδοξο, όμως ο Sam Levinson αποδεικνύεται ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους δημιουργούς που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή, καθώς στο ενδιάμεσο της ενασχόλησής του με το Euphoria, γύρισε και μια ταινία. Ο λόγος για το Malcolm & Marie με τους John David Washington και Zendaya για λογαριασμό του Netflix, το οποίο ακούγεται πως βρίσκεται σε τροχιά Oscars.  

Ας ελπίσουμε ο κορωνοϊός να μη σταθεί εμπόδιο και οι fans του Euphoria να πάρουν τα επεισόδια που τόσο επιθυμούν.