Το 2ο σπέσιαλ επεισόδιο του Euphoria απέκτησε trailer και ημερομηνία πρεμιέρας

Ήρθε η ώρα να δούμε την ιστορία από την πλευρά της Jules
20 Ιανουαρίου 2021 08:55
Το 2ο σπέσιαλ επεισόδιο του Euphoria απέκτησε trailer και ημερομηνία πρεμιέρας

Δόθηκε επιτέλους στη δημοσιότητα από το HBO το trailer του δεύτερου σπέσιαλ επεισοδίου του Euphoria που θα γεφυρώσει την ιστορία της 2ης σεζόν και το οποίο εστιάζει στην Jules της Hunter Schafer. Όπως στο πρώτο είδαμε τα γεγονότα από την πλευρά της Rue της Zendaya, έτσι και τώρα θα δούμε την ιστορία μέσα από τα μάτια της πληγωμένης Jules που παράτησε την Rue στο σταθμό του τρένου. 

Μάλιστα αυτό το επεισόδιο έγραψε η Schafer μαζί με τον δημιουργό και showrunner, Sam Levinson. Από το trailer αφήνει να εννοηθεί πως και η Jules βρίσκεται στην ίδια άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προσπαθώντας να καταλάβει τι νιώθει πραγματικά για όλα και προπάντων για την Rue.

Πιθανολογείται πως το "Part 2: Jules" θα περιλαμβάνει μια σκηνή εναλλακτικής πραγματικότητας όπου οι δυο τους είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι και ζουν μαζί. Και οι δύο βρίσκονται στα 20 τους με την Jules να δουλεύει στο χώρο της μόδας, ενώ η Rue αν και μια σύντροφος που στέκεται βράχος δίπλα της δείχνει να ξανακυλάει στα ναρκωτικά και να το κρύβει. 

Το Euphoria Special Part 2: Jules θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προβολή στις 22 Ιανουαρίου στο HBO Max και δύο μέρες αργότερα στο HBO.