Ο Clancy Brown θα είναι ο κεντρικός κακός στο νέο Dexter!

Το 2ο όνομα του cast αποκαλύπτεται!
07 Ιανουαρίου 2021 08:30
Ο Clancy Brown θα είναι ο κεντρικός κακός στο νέο Dexter!

Φαίνεται πώς γίνονται «πραγματάκια» στην «αναγέννηση» του Dexter, αφού η παραγωγή του όπως όλα δείχνουν συνεχίζει να δουλεύει πυρετωδώς πάνω στο project. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μάθαμε ότι ο Michael C. Hall θα επιστρέψει στον εμβληματικό -και αγαπητό- ρόλο του και πλέον αποκαλύφθηκε ποιος θα κάνει τη ζωή του μαρτύριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Wrap, αποκαλύφθηκε ο κεντρικός κακός της σειράς και δεν είναι άλλος από τον Clancy Brown των The Shawshank Redemption και Thor: Ragnarok, με τους δύο τους να είναι τα μόνα ονόματα που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής. Ο Brown θα είναι ο κεντρικός villain που ακούει στο όνομα, Kurt Caldwell και θα υποδυθεί έναν ανεπίσημο δήμαρχο της Iron Lake, την πόλη που κατέληξε ο Dexter μετά τον «ψεύτικο θάνατό του» στην 8η σεζόν, αφού ξεκίνησε μια νέα καριέρα, αυτή του…ξυλοκόπου!

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το Dexter ήταν από τις πρώτες πολύ αγαπητές σειρές και ξεκίνησε να προβάλλεται το 2006, ώσπου το 2013 έριξε αυλαία. O Hall ήταν πέντε φορές συνεχόμενα υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και άλλες πέντε συνεχόμενες για βραβείο Emmy, υποδυόμενος το ρόλο του Dexter Morgan.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.