Ο Samuel L. Jackson αφήνει για λίγο το MCU και πηγαίνει στη νέα σειρά του Apple TV Plus

Γνωρίστε το “The Last Days of Ptolemy Grey”
20 Δεκεμβρίου 2020 12:40
Ο Samuel L. Jackson αφήνει για λίγο το MCU και πηγαίνει στη νέα σειρά του Apple TV Plus

Ο διάσημος ηθοποιός, Samuel L. Jackson, πρόκειται να αφήσει για λίγο το ρόλο του ως Nick Fury του MCU και να περάσει μια βόλτα από τη νέα σειρά του Apple TV Plus, με ονομασία “The Last Days of Ptolemy Grey”. Η είδηση αυτή έρχεται απευθείας από το Variety, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι το εν λόγω σόου είναι βασισμένο στην ομότιτλη νουβέλα του Walter Mosley, ο οποίος μαζί με τον Jackson θα βρίσκονται στην παραγωγή της σειράς.

Με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί μέχρι στιγμής, μάθαμε ότι θα αποτελείται από έξι επεισόδιο και ο Jackson θα υποδυθεί τον Ptolemy Gray, έναν ήσυχο 91χρονο που έχει άνοια. Ωστόσο, θα έρθουν κάποιες ευκαιρίες που δεν είχε στο παρελθόν και σύντομα θα του αλλάξουν τη ζωή, αφού θα βρει τον εαυτό του να βρίσκεται πίσω κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν του. Αυτό βέβαια θα του στοιχήσει ακριβά, καθώς μαθαίνει μερικές τραγωδίες που είχαν συμβεί και θα του ανοίξουν ξανά κάποιες παλιές πληγές.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα φτάσει η σειρά στο Apple TV Plus, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Πάντως, ο Samuel L. Jackson έχει στα σκαριά πολλά projects, όπως το Secret Invasion του Disney Plus.