Το WandaVision θα είναι σαν έξι Marvel ταινίες μέσα σε μια σεζόν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την πρώτη Marvel σειρά του Disney+
11 Νοεμβρίου 2020 18:24
Το WandaVision θα είναι σαν έξι Marvel ταινίες μέσα σε μια σεζόν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοντεύει ο καιρός για την πρεμιέρα του WandaVision και φαίνεται πως η προώθηση από το μάρκετινγκ τμήμα της Disney εντείνεται. Για αυτό και δόθηκε στη δημοσιότητα το καθιερωμένο "first look" όπως συνηθίζεται από το Entertainment Weekly για την πρώτη τηλεοπτική σειρά της Marvel Studios που θα φιλοξενήσει το Disney+ και μέσα από αυτό μάθαμε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, ενώ πήραμε και μια κλεφτή ματιά στο πρώτο σπέσιαλ επεισόδιο. 

Καταρχάς, το πρώτο από τα έξι επεισόδια γυρίστηκε με εντελώς παλιομοδίτικο τρόπο, σαν μια sitcom σειρά των '50s και μάλιστα μπροστά σε ζωντανό κοινό -το οποίο υπέγραψε δρακόντεια NDAs). Η παραγωγή μάλιστα έστησε ειδικό φωτισμό και φακους στις κάμερες ώστε να δώσουν την οπτική υφή και τη λάμψη που είχαν οι παλιές ασπρόμαυρες σειρές, ενώ χρησιμοποίησαν κλασικά τρικ με σχοινιά για να κάνουν τα μπουκάλια και τα κουζινικά της Wanda να ίπτανται σα να κάνει μαγικά -θυμηθείτε το κλασικό "Bewitched". 

Τόσο ο Paul Bettany όσο και η Elizabeth Olsen απόλαυσαν τόσο πολύ τα γυρίσματα που θα το γυρνούσαν άνετα σε τουρ ως θεατρική παράσταση, όπως δήλωσαν. Ο σεναριογράφος και showrunner, Jac Schaeffer (έγραψε και το Black Widow) περιγράφει το σόου σαν ένα "ραβασάκι" προς εκείνη την χρυσή εποχή της TV. 

Μια εκ των παραγωγών, η ελληνικής καταγωγής Mary Livanos δήλωσε πως το WandaVision θα είναι σα να κυκλοφορεί μια σειρά τευχών comics. Όμως την πιο ενδιαφέρουσα δήλωση έκανε η Teyonah Parris που συμμετέχει στο cast ως την ενήλικη βερσιόν της Monica Rambeau από το Captain Marvel:

Όταν πρωτοήρθα νόμιζα πως "κάνουμε μια μικρού βεληνεκούς σειρά" αλλά όχι, είναι σα να χώρεσαν έξι Marvel ταινίες σε ένα πακέτο και το παρουσιάζουν σαν κωμική "sitcom" σειρά. 

Απολαύστε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το αφιέρωμα της σειράς παρακάτω:

Το WandaVision θα προβληθεί μέχρι το τέλος του έτους μέσα από τη "συχνότητα" του Disney+