Τραυματίστηκε ο Stephen Amell στα γυρίσματα της νέας του σειράς

Αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το Heels, μια δραματική σειρά με θέμα το pro wrestling
31 Οκτωβρίου 2020 12:34
Τραυματίστηκε ο Stephen Amell στα γυρίσματα της νέας του σειράς

Μετά το πέρασμά του ως Arrow στο τηλεοπτικό σύμπαν της DC, ο Stephen Amell εδώ και καιρό ετοιμάσει το επόμενό του project, που είναι η δραματική σειρά Heels, που θυμίζει κάτι από το "Wrestler" του Darren Aronofski. Η ατυχία όμως χτύπησε για τρίτη φορά τη πόρτα της παραγωγής αυτής, μετά και τη διακοπή που χρειάστηκε να κάνει λόγω της πανδημίας, αλλά και του γεγονός ότι ο Amell διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν από μερικές εβδομάδες. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο Amell υπέστη τραυματισμό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Heels, την ώρα που πραγματοποιούσε ένα stunt και χτύπησε στη πλάτη. Κατευθείαν ο γιατρός που βρισκόταν στο πλατό εξέτασε την κατάστασή του και ευτυχώς δεν ήταν σοβαρότερη. Αυτή τη στιγμή, βάσει τα όσα μεταφέρει η παραγωγή του σόου, αναρρώνει στο σπίτι του και θα επιστρέψει στο πλατό μόλις η πλάτη του το επιτρέψει. 

Να αναφέρουμε πως ο "Oliver Queen" του Arrowverse έχει πλούσιο παρελθόν με το pro wrestling έχοντας συμμετάσχει σε επίσημες αναμετρήσεις στο WWE και άλλα διάσημα promotions των ΗΠΑ. 

Η ιστορία του Heels διαδραματίζεται γύρω από τους άντρες και τις γυναίκες που ακολουθούν τα όνειρά τους στον σκληρό κόσμο του pro wrestling. Στο επίκεντρό της, συναντάμε δύο αδέρφια παλαιστές ο Jack Spade (Amell) και ο Ace Spade (Alexander Ludwig του Vikings) οι οποίοι βρίσκονται σε διαμάχη για το "Heels" το wrestling promotion που έχουν κληρονομήσει από τον μακαρίτη πατέρα τους.