Νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του Stranger Things 4 - Μήπως θα υπάρξει flashback σκηνή;

Μα τι κάνει ο Lucas με τα ίδια ρούχα από το φινάλε της 3ης σεζόν;
16 Οκτωβρίου 2020 16:36
Νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του Stranger Things 4 - Μήπως θα υπάρξει flashback σκηνή;

Τον τελευταίο καιρό η παραγωγή του Stranger Things μπόρεσε να γυρίσει στο πλατό και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα να συνεχίσει τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης 4ης σεζόν. Μια νέα φωτογραφία ξεπήδησε από τον επίσημο λογαριασμό των σεναριογράφων του σόου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ζωηρός και συνηθίζει να παίζει και να αλληλεπιδρά συχνά με τους fans και η οποία εγείρει ερωτήματα.

Η φωτογραφία απεικονίζει τον Lucas ή αλλιώς Caleb McLaughlin να τρώει κινέζικο με ένα έντονο neon να τον φωτίζει -αν σας θυμίζει το εμπορικό κέντρο του Hawkins πέφτετε μέσα- και να φοράει την ίδια ενδυμασία με το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου, "Battle of Starcourt":

Τι να συμβαίνει άραγε; Εκτός του ότι πρόκειται για ένα tease πώς θα δούμε την παρέα του Will και της Eleven ξανά στον τόπο του εγκλήματος, ίσως να είναι μια πρώτη ένδειξη για flashback σκηνή στο Stranger Things. Επομένως, ίσως να δούμε κάποια γεγονότα της 3ης σεζόν από μια διαφορετική οπτική γωνία και να μάθουμε την πραγματική αλήθεια από εκεί. Δεν αποκλείεται επισης αυτό να σχετίζεται με το πώς ο Hopper βρέθηκε σε μια φυλακή στα βάθη της Σιβηρίας. 

Όπως και να έχει, τα μυστήρια του Upside Down είναι αμέτρητα και το Stranger Things 4 ίσως ξεσκεπάσει αρκετά από αυτά, όταν με το καλό ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και μπορέσει το Netflix να ανακοινώσει μια τελική ημερομηνία πρεμιέρας. Θα ήταν πολύ ευχάριστο να το δούμε έστω προς τα τέλη του 2021.