To Pretty Little Liars επιστρέφει με μια νέα σειρά και όμορφους ψεύτες

Δια χειρός του showrunner του Riverdale
25 Σεπτεμβρίου 2020 09:18
To Pretty Little Liars επιστρέφει με μια νέα σειρά και όμορφους ψεύτες

Πριν από τρία χρόνια το Pretty Little Liars άφησε τη δική του τηλεοπτική ιστορία και έκλεισε μετά από 7 κύκλους το δικό του μεγάλο μυστήριο του "Α". Τρία χρόνια μετά το φινάλε, ανακοινώνεται μια νέα σειρά που θα λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν με το αυθεντικό σόου, το οποίο αναλαμβάνει ο showrunner του Riverdale, Roberto Aguirre-Sacasa, χωρίς ωστόσο τη συμμετοχή της δημιουργού, Marlene King. 

Ο λόγος για το Pretty Little Liars: Original Sin που αναμένεται να βγει στον αέρα του HBO Max και θα πρωταγωνιστήσει μια νέα γενιά...ψευτών, σε μια πόλη πολύ μακριά από το Rosewood. Το νέο γκρουπ των "Little Liars" θα πέσει θύμα εκβιασμού από έναν άγνωστο δολοφόνο, που θα τις κάνει να πληρώσουν για την αμαρτία που διέπραξαν οι γονείς τους πριν από δύο δεκαετίες, αλλά και για τις δικές τους. 

Η σειρά απέκτησε ένα μεγάλο κοινό παγκοσμίως και αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές, σε όποια χώρα και αν έχει προβληθεί, εκτοξεύοντας τις καριέρες των πρωταγωνιστριών Lucy Hale, Tyler Blackburn και Shay Mitchell. 

Έτσι, το HBO Max αποκτάει ένα ακόμη μεγάλο όνομα στον κατάλογό του, ευελπιστόντας να τραβήξει και συνδρομητές μέσα στα επόμενα χρόνια. 

Tags: