Τα "Φιλαράκια" της Jennifer Aniston έκαναν χαμό στα βραβεία Emmy 2020 (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μένουμε μαζί από το 1994»
21 Σεπτεμβρίου 2020 16:01
Τα "Φιλαράκια" της Jennifer Aniston έκαναν χαμό στα βραβεία Emmy 2020 (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιαμφισβήτητα τα «Φιλαράκια» ή αλλιώς Friends είναι από τις πιο αγαπημένες-επιτυχημένες σειρές στην παγκόσμια τηλεόραση, με τους fans να αδημονούν για το νέο, σπέσιαλ επεισόδιο που ετοιμάζεται από το HBO Max. Παρόλο που η σειρά έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια οι πιο διάσημοι φίλοι της τηλεόρασης επιστρέφουν για μία ακόμη φορά, αν και θα αργήσουν λίγο να εμφανιστούν λόγω της πανδημίας που τους καθυστέρησε.

Τώρα, οι τρεις φίλες, Rachel, Monica και Phoebe που τις υποδύονται οι Jennifer Aniston, Courteney Cox και Lisa Kudrow αντίστοιχα, βγήκαν σε ζωντανή σύνδεση στα φετινά -διαφορετικά- virtual Emmy Awards 2020 λίγο πριν ανακοινωθεί ο νικητής του «καλύτερου διαγωνιστικού ριάλιτι» και κατάφεραν να συζητηθούν. Συγκεκριμένα, η Jennifer βγήκε στην οθόνη φορώντας την ρόμπα της και λίγο αργότερα εμφανίστηκαν και οι υπόλοιπες δύο, με την Cox να παραδέχεται κιόλας πώς συγκατοικούν μαζί από το 1994.

Ο παρουσιαστής -όπως είναι προφανές- ρώτησε την Cox πώς και βρίσκεται εκεί και εκείνη απάντησε «Φυσικά και είμαι εδώ, μένουμε μαζί!». Αφήνοντας, έτσι, να εννοηθεί ότι είναι «Φιλαράκια» εδώ και πολλά χρόνια και στην πραγματική ζωή. Τέλος η αγαπητή Kudrow παίρνοντας το ύφος της Φοίβης είπε: “Τι έγινε; Είμαστε ζωντανά στον αέρα;».

Λίγο νωρίτερα η Aniston είχε βρεθεί στο πλατό των ψηφιακών Emmys για να σβήσει τη...φωτιά που έβαλε ο παρουσιαστής της βραδιάς, Jimmy Kimmel στο πλατό:

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβηκε από το κανάλι της Ακαδημίας.