Η Jennifer Aniston αποχαιρετά τον Matthew Perry μέσα από ένα post γεμάτο συγκίνηση

«Σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα δεν πονάς»
15 Νοεμβρίου 2023 19:35
Η Jennifer Aniston αποχαιρετά τον Matthew Perry μέσα από ένα post γεμάτο συγκίνηση

Μετά το συγκινητικό μήνυμα του Matt LeBlanc στον αείμνηστο φίλο του, Matthew Perry, που έφυγε από τη ζωή πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες, η Jennifer Aniston δημοσίευσε και εκείνη με τη σειρά της ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη και συγκίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, η Aniston έγραψε ένα μεγάλο μήνυμα για τον φίλο της που έφυγε από τη ζωή στις 29 Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα δημοσίευσε και μερικές εικόνες, καθώς και ένα βίντεο όταν ήταν μαζί στη σειρά FRIENDS.

Ακολουθεί το συγκρινητικό μήνυμα της Jennifer Aniston για το Φιλαράκι της…

Ω φίλε, αυτό πονάει πολύ. Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποιο σημείο της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης.

Το να είσαι σε θέση να αφουγκραστείς πραγματικά αυτή τη θλίψη σού επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης που έχεις βιώσει με κάποιον που έχεις αγαπήσει τόσο βαθιά. Και εμείς τον αγαπήσαμε πολύ. Ήταν τόσο πολύ μέρος του DNA μας.

Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια οικογένεια που επιλέξαμε, που άλλαξε για πάντα το ποιοι είμαστε και ποια η πορεία μας. Για τον Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως έλεγε και ο ίδιος, αν δεν άκουγε το γέλιο νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάσουμε. Και γέλασε πολύ.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έβλεπα ξανά με τους άλλους τα κείμενά μας και γελούσαμε, κλαίγαμε και ξαναγελούσαμε μαζί. Θα τα κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από τυχαία μια μέρα και τα λέει όλα…

Matty, σε αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι απόλυτα ήσυχος και χωρίς πόνο. Σου μιλάω κάθε μέρα… Μερικές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούσω να λες “θα μπορούσες να ΕΙΣΑΙ πιο τρελός;”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Matthew Perry: Ατάκες του Τσάντλερ που άφησαν εποχή στα “Φιλαράκια“

Για την ιστορία, ο Matthew Perry βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του ξημερώματα Κυριακής στις 29 Οκτωβρίου σκορπίζοντας θλίψη σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό -και μη κόσμο- αλλά και στους fans του.