O Matthew Perry πάτησε πόδι στα “Φιλαράκια“ για να σώσει το ειδύλλιο Τσάντλερ-Μόνικα

Μια νέα άγνωστη ιστορία από τα παρασκήνια έρχεται στο φως
07 Νοεμβρίου 2023 01:39
O Matthew Perry πάτησε πόδι στα “Φιλαράκια“ για να σώσει το ειδύλλιο Τσάντλερ-Μόνικα

Οι fans της σειράς "Friends" θα πρέπει να ευχαριστείτε τον Μάθιου Πέρι όχι μόνο για την ερμηνεία του ως Τσάντλερ αλλά και ως το άτομο που πάτησε πόδι όταν έπρεπε στους συντελεστές της σειράς, για να αντιταχθεί μιας απόφασης που θα χαλούσε ένα από τα καλύτερα storylines της. 

Το δημοσίευμα του TMZ φέρνει στο φως την άγνωστη ιστορία για το πώς ο Matthew Perry είπε όχι σε μια ιδέα των σεναριογράφων η οποία θα χαλούσε στα μάτια των θεατών, ένα από τα μεγάλα ειδύλλια που συνέβησαν στα "Φιλαράκια". Αναφερόμαστε φυσικά στο ερωτικό ειδύλλιο των Τσάντλερ και Μόνικα (Courteney Cox), το οποίο έμελλε να είναι και ένα από τα ισχυρότερα χαρτιά των "Friends" στις τελευταίες σεζόν τους. 

Η αποκάλυψη γίνεται μέσω της Lisa Cash, μιας ηθοποιού που εμφανίστηκε στην 5η σεζόν από "Τα Φιλαράκια" το 1999 ως κομπάρσος. Μόνο που στο αρχικό σενάριο του επεισοδίου με τίτλο "The One in Vegas - Part 1" ο ρόλος της ήταν πολύ πιο βασικός και αρκετά αμφιλεγόμενος. 

Μιλώντας στο TMZ η Cash αποκάλυψε πώς θα εξελισσόταν το σενάριο του επεισοδίου αν δεν...πατούσε πόδι ο Πέρι: Η Μόνικα θα τσακωνόταν με τον Τσάντλερ μόλις έφταναν στο Λας Βέγκας και η χαρακτήρας της Lisa Cash θα πήγαινε στο δωμάτιό του στα πλαίσια της υπηρεσίας δωματίου του ξενοδοχείου. Εκεί, ο Τσάντλερ "θα κατέληγε να συζητάει με την χαρακτήρα της, να αρχίσουν να κάνουν "κλικ" και τελικά να καταλήγει ο Τσάντλερ να απατά τη Μόνικα." όπως είπε χαρακτηριστικά.  

Φτάνει στο σημείο να αποκαλύψει ότι είχαν γίνει κανονικά οι πρόβες και τα πάντα ήταν έτοιμα για να γυριστεί έτσι η σκηνή. Στη συνέχεια της συνέντευξης η Cash αποκαλύπτει πώς ο Perry πήρε την κατάσταση στα χέρια του για να προστατεύσει ένα από τα βασικά love story των Friends. 

"Μια μέρα πριν κάνουμε γυρίσματα μπροστά σε ζωντανό κοινό, μου είπανε ότι ο Πέρι πήγε στους σεναριογράφους και τους είπε ότι το κοινό δε θα συγχωρούσε ποτέ τον Τσάντλερ αν απατούσε την Μόνικα. Και ήταν μάλλον σωστός! Αυτό πιθανότατα να είχε αλλάξει την πορεία σειράς και του χαρακτήρα του.

Matthew Perry: Ατάκες του Τσάντλερ που άφησαν εποχή στα “Φιλαράκια“ 

Για την ιστορία, ο Matthew Perry βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του το Σάββατο 28 Οκτωβρίου σκορπίζοντας θλίψη σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό -και μη κόσμο- αλλά και στους fans του. Τα "Φιλαράκια" του από την ομώνυμη σειρά εξέδωσαν αρκετά 24ωρα μετά μια κοινή ανακοίνωση για τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου τους.