Η Jennifer Aniston είχε μιλήσει με τον Matthew Perry λίγο πριν φύγει από τη ζωή - Οι συγκινητικές δηλώσεις της

“Ήταν χαρούμενος και υγιής”
12 Δεκεμβρίου 2023 15:09
Η Jennifer Aniston είχε μιλήσει με τον Matthew Perry λίγο πριν φύγει από τη ζωή - Οι συγκινητικές δηλώσεις της

Η Jennifer Aniston έδωσε μια νέα συνέντευξη πρόσφατα και αποκάλυψε ότι είχε ανταλλάξει μερικά μηνύματα με τον αείμνηστο Matthew Perry λίγες ώρες πριν φύγει εκείνος από τη ζωή. Όπως αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός, ο Perry, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από την πασίγνωστη σειρά “Τα Φιλαράκια”, ήταν πολύ χαρούμενος και υγιής.

Η Aniston μίλησε στο Variety και με δάκρυα στα μάτια είπε ότι μίλησε με τον Φιλαράκι της την ίδια ημέρα πριν φύγει από τη ζωή: “Ήταν χαρούμενος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Ήταν σε φόρμα.

Ήταν χαρούμενος, αυτό είναι το μόνο που ξέρω. Μιλούσα μαζί του με μηνύματα κυριολεκτικά εκείνο το πρωί. Δεν πονούσε. Δεν έδινε κάποια μάχη. Ήταν χαρούμενος. Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι ήταν πραγματικά υγιής. Είχε δουλέψει τόσο σκληρά για αυτό. Πραγματικά αντιμετώπισε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Μου λείπει πολύ. Σε όλους μας λείπει πολύ. Μας έκανε να γελάμε τόσο πολύ…

Matthew Perry: Ατάκες του Τσάντλερ που άφησαν εποχή στα “Φιλαράκια“

Για την ιστορία, ο Matthew Perry βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του ξημερώματα Κυριακής στις 29 Οκτωβρίου σκορπίζοντας θλίψη σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό -και μη- κόσμο αλλά και στους fans του που τον αγάπησαν μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Τα Φιλαράκια” (FRIENDS).