Οι δημιουργοί των “Friends“ θυμούνται την τελευταία φορά που μίλησαν στον Matthew Perry

Στη νέα συνέντευξη των Marta Kauffman και David Crane
01 Νοεμβρίου 2023 15:34
Οι δημιουργοί των “Friends“ θυμούνται την τελευταία φορά που μίλησαν στον Matthew Perry

Οι συνδημιουργοί της σειράς "Τα Φιλαράκια", Marta Kauffman και David Crane, μίλησαν για τον Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) που έφυγε από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής τους στην εκπομπή "Today". 

Συγκεκριμένα ο Kauffman θυμήθηκε την τελευταία φορά που μίλησε στον Perry που ήταν πριν από δύο εβδομάδες λέγοντας: "Ήταν πάρα πολύ καλά. Ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος. Δεν φαινόταν να τον βαραίνει κάτι ψυχολογικά. Βρισκόταν σε μια πολύ καλή κατάσταση και για αυτό μου φαίνεται τόσο άδικο όλο αυτό.

Να θυμίσουμε ότι ο Perry βρέθηκε νεκρός στην οικεία του στο Λος Άντζελες μέσα στο τζακούζι του. Με τη σειρά της, η Kaufmann δήλωσε πως ήταν "σοκαρισμένη" όταν άκουσε τα νέα του θανάτου του Perry: 

Η πρώτη μου αντίδραση ειλικρινά ήταν να του στείλω μήνυμα. Ήταν πολύ δύσκολο να το αντιληφθεί ο νους μου: τη μια στιγμή ήταν εδώ χαρούμενος και μετά πουφ, καπνός. Και τα πήγαινε πολύ καλά στον κόσμο έξω, πραγματικά πολύ καλά". 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Hoda Kotb τόνισε ότι μπορεί για κάποιους να ήταν σοκαριστικός ο θάνατος του Perry αλλά για κάποιους άλλους δεν ήταν τόσο δεδομένου του ιστορικού του με τις εξαρτήσεις από τις ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ. O Crane απάντησε σε αυτό λέγοντας: 

Θα έλεγα ότι αυτό είναι μάλλον αλήθεια, δεδομένου της πορείας που είχε διανύσει και όλοι το γνωρίζαμε. Υπήρχε ένα κομμάτι μας που ήταν κάπως προετοιμασμένο για κάτι τέτοιο. Είναι ακόμα δύσκολο να το πιστέψω, γιατί ήταν τόσο ζωντανός άνθρωπος που είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν είναι πια εδώ".

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του TMZ δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ουσιών όπως φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνη στον οργανισμό του, βάσει του προκαταρκτικού ελέγχου που έγινε στο σώμα του Πέρι. Βέβαια, ο πλήρης τοξικολογικός έλεγχος θα ρίξει πλήρως φως στην υπόθεση αυτή όταν θα ολοκληρωθεί σε μερικές εβδομάδες. 

Tags: