Πλήθος θαυμαστών αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι έξω από το σπίτι των “Friends“

Με δάκρυα στα μάτια οι fans του ηθοποιού και της σειράς άφησαν λουλούδια, κεριά και αφιερώσεις
30 Οκτωβρίου 2023 23:29
Πλήθος θαυμαστών αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι έξω από το σπίτι των “Friends“

Ο ξαφνικός θάνατος του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) του πιο λατρεμένου εκ των μελών του cast από τα "Φιλαράκια" συγκλόνισε το Χόλιγουντ και τους fans σειράς και όλοι νιώθουν πως το να βλέπει κανείς τη σειρά που ήταν μια "όαση" και "safe place" για πολλούς, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. 

Παρά την βροχή στο κέντρο της Νέας Υόρκης, πλήθος κόσμου και θαυμαστών τόσο του ηθοποιού όσο και της σειράς συγκεντρώθηκαν έξω από την περίφημη εξαώροφη πολυκατοικία στην περιοχή West Village, η οποία αποτέλεσε το σπίτι των "Friends", για να τιμήσουν τη μνήμη του. 

Οι περισσότεροι με δάκρυα στα μάτια άφηναν από ένα κεράκι μπροστά στην είσοδο της γωνιακής πολυκατοικίας, της οποίας η πρόσοψη ήταν το "πλατό" για όλα τα πλάνα της σειράς κάθε φορά που έδειχνε το σπίτι όπου διέμεναν τα "Φιλαράκια". Άλλοι άφηναν λουλούδια γύρω από την πολυκατοικία στην οδό 90 Bedford Street και το γειτονικό εστιατόριο "The Little Owl", άλλοι ζωγραφιές και street art και άλλοι συγκινητικά μηνύματα και αφιερώσεις για τον "φίλο που έχασαν". 

Από τις πιο συγκινητικές εικόνες από το σημείο είναι αυτή που απεικονίζει ένα χειρόγραφο σημείωμα ενός θαυμαστή που γράφει "The One Where We All Lost A Friend", παραφράζοντας το γνωστό μοτίβο των τίτλων επεισοδίων των Friends. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο: 

Matthew Perry: Ατάκες του Τσάντλερ που άφησαν εποχή στα “Φιλαράκια“

@dailymail Fans gathered in NYC to pay tribute to Friends star Matthew Perry who died aged 54 after accidentally drowning in his jacuzzi at home. The actor, who shot to fame as the sarcastic Chandler Bing in the seminal 90s sitcom, was found dead at his house in Los Angeles on Saturday after emergency crews were called at around 4pm local time. #friends #matthewperry #westvillage #westvillagenyc #rip ♬ snowfall (Slowed + Reverb) - Øneheart & reidenshi