Το πρώτο trailer του The Haunting of Bly Manor είναι εδώ και έτοιμο να σας κόψει τη χολή

Μια νέα έπαυλη, μια νέα ιστορία και πολλά φαντάσματα
31 Αυγούστου 2020 16:13
Το πρώτο trailer του The Haunting of Bly Manor είναι εδώ και έτοιμο να σας κόψει τη χολή

Το Netflix, μετά από μια πρώτη ματιά μέσω φωτογραφιών, έδωσε πριν λίγα λεπτά την...χορταστική ματιά στη 2η σεζόν του άκρως επιτυχημένου "The Haunting of Hill House", η οποία λόγω της αυτοτελούς φύσης του θα φέρει άλλον τίτλο. Έτσι, υποδεχτείτε το The Haunting of Bly Manor, το οποίο επιστρέφει δια χειρός του σκηνοθέτη Mike Flanagan (Gerald's Game) και το πρώτο trailer είναι εδώ για να σας κόψει τη χολή. 

Όπως θα δείτε παρακάτω, το trailer αποκαλύπτει ακριβώς τόσα όσα πρέπει για να προσελκύσει τους fans και μη της σειράς "Haunting". Η έπαυλη του Bly μας καλωσορίζει σαν να είμαστε στο σπίτι μας, μόνο που το κακό θα παραμονεύει και εδώ. 

Μιλώντας στο Vanity Fair, ο Flanagan αποκάλυψε πως το στοιχείο των κρυμμένων φαντασμάτων θα είναι εντονότερο στη νέα σεζόν:

Τα κρυμμένα φαντάσματα της πρώτης σεζόν έγιναν τελικά ένα από τα αγαπημένα μου στοιχεία με τα οποία έπαιζα μαζί τους στο πλατό. Άρεσαν επίσης πολύ στο κοινό. Μου άρεσε να βλέπω τους θεατές να πατάνε το rewind και να γυρνούν πίσω για να βρουν περισσότερα. Έτσι μπορείς να τη δεις περισσότερες φορές. 

Τότε θέλαμε απλά να κρύψουμε πρόσωπα και σιλουέτες. Σε αυτή τη σεζόν θέλαμε να κρύψουμε στοιχεία που θα λένε την δική τους ιστορία. Ακριβώς δηλαδή όπως δεν έγινε στην πρώτη σεζόν, για αυτά θα δίνονται εξηγήσεις. Μέχρι το τέλος της 2ης σεζόν θα ξέρετε ποιοι είναι και γιατί είναι εκεί. 

Ένας από τους ηθοποιούς που επιστρέφουν στο cast του "Haunting" είναι ο Henry Thomas, ο οποίος στο "Hill House" υποδύθηκε τον πατέρα της οικογένειας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους. 

Το The Haunting of Bly Manor θα κάνει ντεμπούτο στις 9 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Netflix.