Το The Crown βρήκε τον νέο Πρίγκιπα Φίλιππο για την 5η σεζόν

Ο Jonathan Pryce των Game of Thrones και The Two Popes
14 Αυγούστου 2020 09:27
Το The Crown βρήκε τον νέο Πρίγκιπα Φίλιππο για την 5η σεζόν

Όπως συνηθίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ιδιαίτερα όταν αλλάζει περιόδους, το The Crown αντικαθιστά τα πρόσωπα που ενσαρκώνουν τους χαρακτήρες του. Η σειρά του Netflix που αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα στο 2020, βρήκε το νέο Πρίγκιπα Φίλιππο στο πρόσωπο του Jonathan Pryce.

Πρόκειται για τον πασίγνωστο βρετανό ηθοποιό που πρόσφατα ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για τον ρόλου του ως Πάπας Φραγκίσκος στο The Two Popes του Netflix. Έχει λάβει τα εύσημα για την ερμηνεία του ως High Sparrow στις σεζόν 5 και 6 του Game of Thrones, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στην καλτ δυστοπική ταινία "Brazil" και το "Tomorrow Never Dies". 

Όπως μεταδίδει το Deadline, ο Pryce προστίθεται στο cast της 5ης και 6ης σεζόν του The Crown, στο πλάι των Imelda Staunton και Leslie Manville που θα υποδυθούν τις γηραιότερες Βασίλισσα Ελισάβετ και Πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Πιθανότατα, αυτός να είναι και ο τελευταίος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον εν λόγω ρόλο καθώς το οριστικό φινάλε της σειράς πλησιάζει. 

Ο δημιουργός του σόου, Peter Morgan, θα ρίξει αυλαία τελικά με την 6η σεζόν για το δημιούργημά του, το οποίο θα μας φέρει πιο κοντά στις μοντέρνες εποχές του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Το The Crown αναμένεται να επιστρέψει για την 4η σεζόν του, μέσα στο υπόλοιπο του 2020 στη "συχνότητα" του Netflix