The Crown 6η σεζόν: Πρώτη ματιά στους Πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι από το φινάλε

Η σειρά εποχής του Netflix φθάνει σε μια συναισθηματικά φορτισμένη κορύφωση
17 Οκτωβρίου 2023 01:05
The Crown 6η σεζόν: Πρώτη ματιά στους Πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι από το φινάλε

Στην εποχή των 90s και στο πιο μοντέρνο σκέλος της ιστορίας της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας οδεύει το "The Crown" με την 6η και τελευταία σεζόν, η οποία μάλιστα θα χωριστεί σε δύο μέρη -για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς. 

Η 6η σεζόν θα διηγηθεί την πιο ταραχώδη περίοδο της μοναρχίας της Βασίλισσας Ελισάβετ καθώς θα διηγηθεί σημαντικά γεγονότα όπως τη σχέση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ και τον μετέπειτα θάνατό τους στο διαβόητο τροχαίο δυστύχημα του Παρισιού. Επίσης η περιγραφή της 6ης σεζόν αναφέρει ότι θα φτάσει μέχρι την αρχή της σχέσης του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. "Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προσπαθεί να ενσωματωθεί ξανά στη ζωή στο Ίτον μετά το θάνατο της μητέρας του, καθώς η μοναρχία πρέπει να διαχειριστεί το ρεύμα της κοινής γνώμης. Καθώς φτάνει στο Χρυσό της Ιωβηλαίο, η βασίλισσα αναλογίζεται το μέλλον της μοναρχίας με τον γάμο του Καρόλου και της Καμίλα και την αρχή ενός νέου βασιλικού παραμυθιού με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ", αναφέρει η περιγραφή. 

Με την 6η σεζόν να αναπαριστά τη ζωή του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι καθώς ενηλικιώνονται, δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν κάθε χαρακτήρα σε μικρότερη και μεγαλύτερη ηλικία αντίστοιχα. Ο Rufus Kampa υποδύεται τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο 1ο μέρος και ο Ed McVey τον υποδύεται στο 2ο μέρος, ενώ ο Fflyn Edwards υποδύεται τον πρίγκιπα Χάρι στο 1ο μέρος και ο Luther Ford τον υποδύεται στο 2ο μέρος. Η Meg Bellamy θα υποδυθεί την Kate Middleton.

Ενόψει της νέας σεζόν το Netflix κυκλοφόρησε πολλά νέα στιγμιότυπα τα οποία απεικονίζουν για πρώτη φορά τους μικρούς πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, όπως θα δείτε παρακάτω. 

Στo κεντρικό cast συναντάμε τους: Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ Β', Elizabeth Debicki (Tenet) ως Νταϊάνα, Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος, Dominic West ως πρίγκιπας Κάρολος, Olivia Williams ως Καμίλα Πάρκερ, ο Salim Daw ως Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, ο Khalid Abdalla ως Ντόντι Αλ Φαγιέντ και ο Bertie Carvel ως πρωθυπουργός Tony Blair.

Το Part 1 θα αποτελείται από τέσσερα ωριαία επεισόδια, ενώ το part 2 από έξι επεισόδια επίσης διάρκειας μιας ώρας. 

To μεγάλο φινάλε της σειράς "Το Στέμμα" (The Crown) θα χωριστεί σε δύο μέρη καθώς το Μέρος 1 θα γίνει διαθέσιμο από τις 16 Νοεμβρίου και το Μέρος 2 από 14 Δεκεμβρίου.