Κυκλοφόρησε το trailer από το συγκλονιστικό φινάλε του The Crown

Τα τελευταία επεισόδια έρχονται σύντομα στο Netflix
02 Δεκεμβρίου 2023 15:11
Κυκλοφόρησε το trailer από το συγκλονιστικό φινάλε του The Crown

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer για τα τελευταία επεισόδια του The Crown, το οποίο θα ρίξει αυλαία μετά από 6 σεζόν και θα βάλει οριστική τελεία στην επιτυχημένη και βραβευμένη σειρά του.

Τα τελευταία επεισόδια θα παίξουν μέσα στον μήνα και το νέο trailer διαρκεί περίπου 3 λεπτά παρουσιάζοντάς σας διάφορα πλάνα από τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς. Το Netflix αναφέρει στη λεζάντα του τα εξής: Η επική κατάληξη της βραβευμένης σειράς. Τα τελευταία επεισόδια του The Crown θα κυκλοφορήσουν στις 14 Δεκεμβρίου.

Η 6η  του The Crown, διαδραματίζεται από το 1997 έως το 2005, και απεικονίζει διάφορα σημαντικά γεγονότα της βασιλικής οικογένειας. Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα πρώτα επεισόδια από το φινάλε του Στέμματος έφτασαν στην υπηρεσία μέσα στον Νοέμβριο και τα νέα επεισόδια θα καταφθάσουν στις 14 Δεκεμβρίου.

Η 6η σεζόν διηγείται την πιο ταραχώδη περίοδο της μοναρχίας της Βασίλισσας Ελισάβετ καθώς και γεγονότα όπως τη σχέση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ και τον μετέπειτα θάνατό τους στο διαβόητο τροχαίο δυστύχημα του Παρισιού. Επίσης η περιγραφή της 6ης σεζόν αναφέρει ότι θα φτάσει μέχρι την αρχή της σχέσης του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. "Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προσπαθεί να ενσωματωθεί ξανά στη ζωή στο Ίτον μετά το θάνατο της μητέρας του, καθώς η μοναρχία πρέπει να διαχειριστεί το ρεύμα της κοινής γνώμης. Καθώς φτάνει στο Χρυσό της Ιωβηλαίο, η βασίλισσα αναλογίζεται το μέλλον της μοναρχίας με τον γάμο του Καρόλου και της Καμίλα και την αρχή ενός νέου βασιλικού παραμυθιού με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ", αναφέρει η περιγραφή.

The Crown Season 6 Part 1 Review - Γιατί έχει διχάσει τους πάντες η σειρά του Netflix;

The Crown Season 6 Part 1 Review - Γιατί έχει διχάσει τους πάντες η σειρά του Netflix;

Πώς γύρισαν το θανατηφόρο δυστύχημα της Diana στο The Crown;

Το φινάλε του The Crown θα παίξει στο Netflix στις 14 Δεκεμβρίου. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.