Η 17η σεζόν του Grey's Anatomy θα μιμηθεί την πραγματική ζωή

Ο κορωνοϊός θα επηρεάσει κανονικά το σόου
12 Αυγούστου 2020 12:22
Η 17η σεζόν του Grey's Anatomy θα μιμηθεί την πραγματική ζωή

Σύμφωνα με τον σταρ, Giacomo Gianniotti του Grey’s Anatomy, όταν η παραγωγή για την 17η σεζόν ξεκινήσει θα μιμηθεί την πραγματική ζωή και συγκεκριμένα θα φιλοξενήσει μια νέα κεντρική ιστορία που θα αφορά την πανδημία του κορωνοϊού. Το 16ο κεφάλαιο -όσοι το έχετε παρακολουθήσει- είχε τελειώσει λίγο απότομα, αφήνοντας τους θεατές στα κρύα του λουτρού.

Τον περασμένο Ιούλιο, η παραγωγός, Kista Vernoff, είχε ανακοινώσει ότι το επερχόμενο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς θα αντιμετωπίσει τον COVID-19. Μάλιστα, η ομάδα της παραγωγής έχει ήδη μιλήσει με γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας για να πάρουν πληροφορίες για το πώς αντιμετώπισαν το «ξέσπασμα».

Μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε ο Gianniotti στο EW, αποκάλυψε ότι η νέα σεζόν που αναμένεται στο μέλλον, θα πιαστεί "ενάμιση μήνα μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού", ενώ παράλληλα θα κάνει ένα χρονικό άλμα από τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν, όπου θα δοθούν απαντήσεις σε κάποια ημιτελή arcs μέσω flashbacks.

Τέλος, αναφέρει ότι δεν έχει στα χέρια του ακόμα για το σενάριο για την 17η σεζόν, αλλά γνωρίζει ότι οι δημιουργοί επανεξετάζουν αρκετές πτυχές της ιστορίας. Τέλος, ελπίζει ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο.