Τα γυρίσματα της 5ης σεζόν του La Casa De Papel ξεκινούν...χωρίς μάσκες Νταλί (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αλλά με μάσκες προστασίας από τον κορωνοϊό
28 Ιουλίου 2020 18:15
Τα γυρίσματα της 5ης σεζόν του La Casa De Papel ξεκινούν...χωρίς μάσκες Νταλί (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πρόσφατα ο Alex Pina ενημέρωσε τους απανταχού fans του La Casa De Papel πως γράφει το σενάριο της 5ης σεζόν. Τώρα, και πάλι μέσα από το Instagram του, μάθαμε πως τα γυρίσματα της νέας σεζόν ξεκίνησαν, μόνο που οι συντελεστές και οι ηθοποιοί δεν φορούν τις εμβληματικές μάσκες του Νταλί, αλλά μάσκες προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό. 

Προφανώς η παραγωγή της ισπανικής σειράς του Netflix έχει φροντίσει να τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας λόγω του COVID-19, με τον... mastermind της σειράς να γράφει:

Στην έρημο με μάσκες

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En el desierto, ¡con polvo y mascarillas! Rodando @skyrojo

A post shared by Álex Pina (@alexpinaoficial) on Jul 21, 2020 at 12:14pm PDT

Ο Pedro Alonso ή αλλιώς "Berlin" πρόσφατα είχε αναρτήσει πως θα συμμετέχει και στην 5η σεζόν, τονίζοντας πως όλοι φορούν μάσκες στο πλατό, ενώ τώρα και ο Alvaro Morte, κοινώς "Profesor", ανέβασε τη δική του ανάρτηση ενόψει των γυρισμάτων που διεξάγονται αυτές τις μέρες:

Επέστρεψα. Ο Καθηγητής επιστρέφει. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m back. The Professor is back. @netflixes @netflix @vancouvermedia_

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte) on Jul 21, 2020 at 4:09am PDT

Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν και σκέψεις για συνέχεια του "Η Τέλεια Ληστεία" και μέσω spinoff σειράς, κάτι που ο Pina δεν απέκλεισε. 

Τα γυρίσματα σαφέστατα του La Casa De Papel Part 5 έχουν διακοπεί λόγω της πανδημίας και η λογική λέει πως η σειρά αναμένεται να επιστρέψει μετά το δεύτερο μισό του 2021.