Berlin: Ακυρώνεται ή συνεχίζει η prequel σειρά του La Casa De Papel; Το Netflix απάντησε

Έχουμε ευχάριστα νέα αν περιμένετε τη συνέχεια του “Berlin“
19 Φεβρουαρίου 2024 23:52
Berlin: Ακυρώνεται ή συνεχίζει η prequel σειρά του La Casa De Papel; Το Netflix απάντησε

Η spinoff σειρά του La Casa De Papel δεν έκανε σίγουρα τον πάταγο της πρωτότυπης σειράς-φαινομένου του Netflix, αλλά μάλλον την είδε αρκετός κόσμος ώστε να μην κοπεί πρόωρα, όπως γίνεται με άλλες σειρές της streaming υπηρεσίας. 

Το "Berlin" όπως είναι ο τίτλος της prequel σειράς της "Τέλειας Ληστείας", θα συνεχίσει για 2η σεζόν, όπως έγινε επίσημα γνωστό από το Netflix μέσα από τα social media. Στη σειρά επιστρέφει ο "Βερολίνο" του Pedro Alonso μαζί με την πρώτη του συμμορία εκεί όπου σχεδιάζουν μια περίπλοκη και διαφορετική "τέλεια ληστεία" από αυτή που διέπραξε αρκετά χρόνια μετά στο La Casa De Papel μαζί με τον "Καθηγητή". 

Ο δημιουργός του σύμπαντος Alex Pina και η σεναριογράφος Esther Martinez Lobato θα υπογράψουν και πάλι τον 2ο κύκλο του Berlin, του οποίου τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2025

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση teaser του Netflix: 

 

Η επίσημη σύνοψη της 1ης σεζόν αναφέρει: Στις ένδοξες μέρες του, ο Βερολίνο και μια δαιμόνια συμμορία βρίσκονται στο Παρίσι για ένα από τα μεγαλύτερα σχέδιά του: να κλέψουν κοσμήματα αξίας 44 εκατομμυρίων ευρώ.

Εκτός από τον Alonso στο cast βρίσκονται και οι Michelle Jenner (Isabel) στο ρόλο της "Keila" που είναι ειδική στους υπολογιστές, Tristán Ulloa (Fariña) ως το δεξί χέρι του Βερολίνου και φιλάνθρωπο καθηγητή "Damián", Begoña Vargas (Welcome to Eden) ως την ασταθής "Cameron", Julio Peña Fernández (Through My Window) ως τον αφοσιωμένος "Roi" και Joel Sánchez ως ο "Bruce", ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη δράση.

Τα 8 επεισόδια του "Berlin" (Βερολίνο) είναι διαθέσιμα στο Netflix και δε γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί η 2η σεζόν.