O "Berlin" ετοιμάζεται για την 5η σεζόν του La Casa De Papel (ΕΙΚΟΝΑ)

Κλείνει το μάτι στους Instagram ακόλουθούς του ο Pedro Alonso
13 Ιουλίου 2020 21:42
O "Berlin" ετοιμάζεται για την 5η σεζόν του La Casa De Papel (ΕΙΚΟΝΑ)

Λίγα 24ωρα μετά την ανάρτηση του Alex Pina πως δουλεύει αυτόν τον καιρό στο σενάριο της 5ης σεζόν του La Casa De Papel, ήρθε να βάλει φωτιά κατευθείαν στο hype ο Pedro Alonso. Με μια ανάρτησή του στο Instagram, χωρίς hashtags και με πολλά υπονοούμενα για μια πιθανή επιστροφή του, δήλωσε πως...μπαίνει ξανά στον ρόλο του λατρεμένου "Berlin".

Συγκεκριμένα, το πιο αγαπημένο -άλλες φορές για να μισούν- μέλος της συμμορίας με τις μάσκες του Νταλί έγραψε (όσο καλύτερα μπορούσαν να μεταφραστούν τα λόγια του από τα ισπανικά στα αγγλικά και να βγάλουμε νόημα): 

...Είναι γεγονός πως σύντομα θα γίνω αυτός ξανά. Λέγεται Berlin και είναι η λατρεία μου. Κάποιες φορές.

Θα δούμε ξανά τον Berlin μέσα από flashbacks όπως έγινε στο Part 3 και 4 ή κάτι άλλο έχει σκαρφιστεί ο Pina σεναριακά για να βγάλει τη συμμορία από την Τράπεζα της Ισπανίας; Μήπως οι τρελές θεωρίες που τον θέλουν ζωντανό να επαληθευτούν;

Υπάρχει μια σκηνή στην 4η σεζόν που όσοι ασχολούνται με τις θεωρίες βασίζουν τα επιχειρήματά τους. Ο Andres de Fonollosa -όπως είναι το κανονικό του όνομά του- μοιράζεται μια σκηνή με τον Palermo κατά την περίοδο που κατέστρωναν τη μεγάλη ληστεία στην Τράπεζα της Ισπανίας. Ο Berlin του λέει πως πρέπει να αποδεχτεί ότι αγαπάει την Τατιάνα και οι δυο μοιράζονται ένα μοναδικό παθιασμένο και τελευταίο φιλί για να σφραγίσουν την απόσταση που πρέπει να πάρουν μεταξύ τους. Πριν φύγει του λέει το εξής: 

"Είμαι σίγουρος πως με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, ο χρόνος θα μας φέρει ξανά μαζί. 

Ίσως να μην υπέκυψε στα τραύματά του στο φινάλε της 2ης σεζόν και να παρακολουθεί τους πάντες και την εξέλιξή τους περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να έρθει σαν από μηχανής θεός και να τους σώσει;

Το La Casa De Papel μας έχει συνηθίσει σε αυτά άλλωστε...