Τελικά το The Crown θα ολοκληρωθεί με την 6η σεζόν του στο Netflix

Και όχι με την 5η σεζόν όπως γνωρίζαμε
10 Ιουλίου 2020 08:42
Τελικά το The Crown θα ολοκληρωθεί με την 6η σεζόν του στο Netflix

Θυμάστε που σας είχαμε ενημερώσει πώς το Netflix πήρε την απόφαση να ρίξει αυλαία στο The Crown με την 5η σεζόν; Άκυρο τελικά γιατί τώρα η streaming υπηρεσία έβγαλε νέα ανακοίνωση όπου γνωστοποιεί πώς η επιτυχημένη σειρά εποχής με φόντο τη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας παίρνει παράταση και τελικά θα ολοκληρωθεί με την 6η σεζόν.  

Ο Peter Morgan, δημιουργός και σεναριογράφος του σόου, μίλησε για το πώς θέλει να αποδώσει σωστά τον πλούτο και την πολυπλοκότητα της ιστορίας που θέλει να διηγηθεί, λέγοντας πώς έτσι έπρεπε να πάρει την απόφαση να επανέλθει στο αρχικό του πλάνο.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως το "Crown" δε θα έρθει πιο κοντά στα τρέχοντα γεγονότα των Ανακτόρων του Buckingham, αλλά θα καλύψει με περισσότερη λεπτομέρεια την ίδια περίοδο, δηλαδή μέχρι τις αρχές του 2000. 

Λίγο πριν ξεκινήσει η καραντίνα του κορωνοϊού η παραγωγή της σειράς πρόλαβε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της 4ης σεζόν, στην οποία θα δούμε για τελευταία φορά τη βραβευμένη με Όσκαρ, Olivia Colman στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Και αυτό διότι ως είθισται στη σειρά αυτή, οι ρόλοι αλλάζουν φρουρά όσο προχωρούν οι περίοδοι. 

Έτσι, η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, Imelda Staunton (Harry Potter and the Order of the Phoenix, Vera Drake), θα πάρει τα ηνία του ρόλου αυτού για δύο σεζόν, αντί για μία. Επίσης, η Lesley Manville, που την απολαύσαμε ως την επί της οθόνης αδερφή του Daniel Day Lewis στο "Phantom Thread" του Paul Thomas Anderson και απέσπασε υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου, θα παίξει την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, παίρνοντας τη θέση της Helena Bonham Carter

Η 4η σεζόν του The Crown αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στο 2020.