Το θρυλικό Beavis and Butt-Head επιστρέφει ξαφνικά και πάλι στις οθόνες μας

Νέα συμφωνία των Comedy Central και Mike Judge
04 Ιουλίου 2020 11:52
Το θρυλικό Beavis and Butt-Head επιστρέφει ξαφνικά και πάλι στις οθόνες μας

Έγινε γνωστό ότι το Comedy Central έκλεισε μια νέα συμφωνία με τον δημιουργό, Mike Judge, για να φέρει την κλασική animated κωμωδία Beavis and Butt-Head στη μικρή μας οθόνη. Το αμερικανικό δίκτυο θέλει να φέρει δύο νέες σεζόν με τέτοια θεματική που θα αφορά νέους και παλιούς -φανατικούς- θεατές. Ωστόσο, αυτή η συμφωνία αφορά κι άλλο περιεχόμενο όπως διάφορα spin-offs και κάποια «σπέσιαλ» project που δεν έχουν ανακοινωθεί για την ώρα.

Όπως είναι προφανές, για τις δύο νέες σεζόν ο Judge θα βρίσκεται στην παραγωγή, ενώ παράλληλα θα υπογράψει το σενάριο και θα δώσει τη φωνή του στους πρωταγωνιστές.

Ο Πρόεδρος της ομάδας του Comedy Central που είναι υπεύθυνος για την ψυχαγωγία δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε ξανά με τον Mike Judge και την υπέροχη ομάδα του στο 3 Arts, καθώς έτσι θα διπλασιάσουμε το Adult Animation στο Comedy Central.

To Beavis and Butt-Head καθόρισε τη φωνή μιας ολόκληρης γενιάς και δεν μπορούμε να περιμένουμε, καθώς θα περιπλανηθούν στα ύπουλα νερά ενός νέου κόσμου έτη φωτός μακριά από τον δικό τους. Μάλλον είναι η καλύτερη στιγμή.

Για την ιστορία το Beavis and Butt-Head έκανε πρεμιέρα το μακρινό 1993 και «έτρεξε» για οκτώ σεζόν με τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το 1996 κυκλοφόρησε και μια ταινία βασισμένο στο αγαπητό cartoon με πρωταγωνιστές τον Mike Judge, τον Bruce Willis, την Demi Moore και άλλους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το σύμπαν του Beavis and Butt-Head παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.