Στο ‘Awkwafina Is Nora from Queens’ η Awkwafina μας ξεναγεί στα λημέρια της (ΒΙΝΤΕΟ)

Και με φόντο την Νέα Υόρκη μας πάει μία βόλτα απ’ τη γειτονιά της
03 Δεκεμβρίου 2019 18:21
Στο ‘Awkwafina Is Nora from Queens’ η Awkwafina μας ξεναγεί στα λημέρια της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο βιογραφικό δράμα-μαύρη κωμωδία Awkwafina Is Nora from Queens του Comedy Central όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την ηθοποιό-rapper Awkwafina (Crazy Rich Asians, Ocean’s 8, The Farewell) από την οποία είναι εμπνευσμένη αυτή η σειρά με βάση τις προσωπικές της εμπειρίες.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία νεαρή κοπέλα, την Nora Lum η οποία μένει μαζί με τον πατέρα (BD Wong) και την γιαγιά (Lori Tan Chinn) της στο Flushing. Η ηρωίδα παλεύει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και τις ευθύνες της ενήλικης ζωής της με ηθικό στήριγμα την οικογένειά της και μαθαίνει πώς να τα βγάζει πέρα στο νέο κεφάλαιο προκλήσεων που ανοίγεται μπροστά της, χωρίς όμως να λείπει και το στοιχείο του ευτράπελου από εδώ.

Παίζουν ακόμη οι: Ming-Na Wen (Agents of SHIELD), Bowen Yang, Chrissie Fit, και ο Jonathan Park. Ως δημιουργοί ανέλαβαν οι Karey Dornetto και Teresa Hsiao.

Την δράση του πιλοτικού επεισοδίου ενορχηστρώνει η Lucia Aniello (Broad City), ενώ για τα υπόλοιπα εννέα επεισόδια έχουν επιστρατευτεί και άλλοι σκηνοθέτες όπως η υποψήφια για Emmy, Natasha Lyonne (Russian Doll), αλλά και οι Jamie Babbit (But I’m a Cheerleader), The Daniels (Swiss Army Man), Steven Tsuchida (Younger) και η Anu Valia (The Other Two).

Το Awkwafina Is Nora from Queens αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Comedy Central στις 22 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: