To South Park θα φτάσει αισίως τις 26 σεζόν

Οι Trey Parker και Matt Stone απέτυχαν να κόψουν τη σειρά τους
15 Σεπτεμβρίου 2019 18:02
To South Park θα φτάσει αισίως τις 26 σεζόν

Λίγα σόου τυχαίνουν τέτοιας καθολικής και μακροχρόνιας αποδοχής στην ιστορία της τηλεόρασης. Ένα από αυτά είναι το διαχρονικό South Park, το οποίο ανανεώθηκε από το σπίτι του, το Comedy Central, για τρεις ακόμα σεζόν και θα φτάσει αισίως τις 26 σεζόν.

Επομένως οι fans των Eric Cartman, Kyle, Stan και Kenny McCormick θα αναμένουν σε ακόμη 30 ολοκαίνουργια επεισόδια μέχρι το 2022. Για αυτήν την ανανέωση, που γίνεται μέρες πριν την πρεμιέρα της 23ης σεζόν, οι δημιουργοί του σόου Trey Parker και Matt Stone έκαναν μια δήλωση, που δεν γίνεται πιο... South Park:

Προφανώς οι προσπάθειές μας να διακόψουμε το δικό μας σόου κατέληξαν άκαρπες. Ευτυχώς, αγαπάμε το Comedy Central και τον επικεφαλής του και, επομένως, θα ψάξουμε για νέες ευκαιρίες με σκοπό να κοπούμε από τον αέρα μέσα στα επόμενα χρόνια. 

Να θυμίσουμε πως στο πλαίσιο της 22ης σεζόν είχε ξεκινήσει μια "κάφρικη" καμπάνια με το hashtag #CancelSouthPark. O Kent Alterman, πρόεδρος του καναλιού, δήλωσε πως οι Matt και Trey "Θα μπορούν να κάνουν όσες σεζόν θέλουν."

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα teaser για την 23η σεζόν του South Park.