Ημερομηνία κυκλοφορίας για το South Park: Snow Day μαζί με νέο gameplay trailer

Η τρέλα της παρέας του Cartman επιστρέφει σε 3D και PvE μονοπάτια
21 Δεκεμβρίου 2023 22:49
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το South Park: Snow Day μαζί με νέο gameplay trailer

Η THQ Nordic ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του South Park: Snow Day, το οποίο αποτελεί ένα spinoff παιχνίδι με PvE συνταγή μαζί με ένα καινούργιο και χορταστικό gameplay trailer. 

Ο τίτλος που αναπτύσσει η South Park Digital Studios με εκδότρια την THQ Nordic θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου του 2024 για τα PS5, Xbox Series XS, Switch και PC. 

Το νέο χιονισμένο South Park παιχνίδι έρχεται με μια διαφορετική συνταγή από αυτά της Ubisoft αφού έχει online και co-op προσανατολισμό με υποστήριξη τεσσάρων παικτών. Η μεγαλύτερη διαφορά όμως είναι στο εικαστικό καθώς ξεφεύγει από το καρτουνίστικο 2D της τηλεοπτικής σειράς και διασκευάζεται με 3D τρόπο, ενώ χρησιμοποιεί ένα real time combat σύστημα, σε αντίθεση με το turn-based του "Fractured But Whole". 

Παράλληλα θα κυκλοφορήσει μια συλλεκτική έκδοση με την ανάλογη τιμή. Θα περιλαμβάνει αντίτυπο του παιχνιδιού, μια γυάλινη μπάλα "Grand Wizard Cartman", μια ομιλούμενη βάση χαρτιού υγείας (ναι καλά διαβάζετε) με τον Grand Wizard Cartman, ένα πλεκτό σκουφάκι πάλι με εικαστικό από την στολή του Grand Wizard Cartman, έξι κάρτες Ταρώ και το soundtrack του τίτλου σε ένα πακέτο που θα κοστίζει $219. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η τιμή της απλής έκδοσης θα είναι αρκετά προσιτή αφού θα κοστίζει $29.99

Το South Park: Snow Day! θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S και PC στις 26 Μαρτίου του 2024. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο Gameplay trailer του τίτλου. 

Tags: