Θεότρελο δείχνει το νέο παιχνίδι του South Park στο ολοκαίνουργιο trailer του

Για τους λάτρεις της σειράς
22 Νοεμβρίου 2023 22:51
Θεότρελο δείχνει το νέο παιχνίδι του South Park στο ολοκαίνουργιο trailer του

Η THQ Nordic κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο trailer από το South Park: Snow Day, το νέο παιχνίδι του θρυλικού franchise, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο για κονσόλες και PC μέσα στο 2024. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο τίτλος υποστηρίζει co-op έως και τέσσερις παίκτες και δε θα είναι full price, μιας και θα κοστίζει 29.99 ευρώ.

Το τιμόνι της ανάπτυξης έχει αναλάβει η ομάδα Question και το νέο trailer θέλει να σας δώσει μια νέα γεύση από το gameplay με πολλούς παίκτες, καθώς και μια ματιά από τους πασίγνωστους χαρακτήρες που θα βρίσκονται εδώ, όπως είναι ο Cartman.

Πρόκειται για ένα 3D παιχνίδι όπως λέει χαρακτηριστικά η THQ Nordic, όπου οι χαρακτήρες Cartman, Stan, Kyle και Kenny γιορτάζουν την πιο ωραία και μαγική ημέρα. Την ημέρα του χιονιού. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με τους φίλους σας και να παλέψετε στους χιονισμένους δρόμους του South Park σε μια προσπάθεια να σώσετε τον κόσμο και να απολαύσετε μια μέρα χωρίς…σχολείο.

Ανακοινώθηκε το South Park: Snow Day! Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το South Park: Snow Day ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο και δεν αποτελεί κάποια συνέχεια των παιχνιδιών της Ubisoft, αλλά είναι μια νέα σειρά.

Το South Park: Snow Day θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2024 για τα PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S και Nintendo Switch, με κόστος τα 29.99 ευρώ. Παρακολουθήστε τα νέα gameplay πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.