Κι όμως, το My Friend Pedro θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη, κρατώντας το R-rated στιλ του

Δια χειρός των Derek Kolstad και David Leitch των John Wick ταινιών
03 Ιουλίου 2020 08:43
Κι όμως, το My Friend Pedro θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη, κρατώντας το R-rated στιλ του

Τον περασμένο Μάιο σας είχαμε ενημερώσει για τις ιδέες του Derek Kolstad, να μεταφέρει στην μικρή οθόνη μερικά από τα πιο παράξενα videogames. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το My Friend Pedro, το οποίο τελικά, ανακοινώθηκε και επίσημα πως θα γίνει τηλεοπτική σειρά από την εταιρία παραγωγής 87 North των David Leitch και Kolstad, γνωστοί ως σκηνοθέτες και σεναριογράφοι του John Wick franchise. 

Στην παραγωγή εμπλέκεται και η Legendary Television, που ευθύνεται για το Carnival Row του Amazon Prime Video αλλά και την πρόσφατη ταινία Sonic: The Hedgehog. Δυστυχώς, οι πρώτες πληροφορίες γύρω από τη σειρά του My Friend Pedro είναι λιγοστές, ωστόσο ξέρουμε ότι θα είναι μια ημίωρη dramedy (δηλαδή κράμα κωμωδίας και δράματος), που θα διατηρεί την R-rated αισθητική, με την οποία έγινε πασίγνωστο το παιχνίδι της Devolver Digital. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε επίσης ποιοι θα ενσαρκώσουν ή θα δανείσουν τις φωνές τους στον skater και στον Pedro την ομιλούμενη μπανάνα. Τουλάχιστον, οι masterminds πίσω από μια από τις καλύτερες ταινίες δράσεις των τελευταίων ετών, διασφαλίζουν ότι στον τομέα αυτό δε θα απογοητεύσει. 

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την σειρά My Friend Pedro μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.