The Fall Guy: Ο Ryan Gosling είναι ο απόλυτος κασκαντέρ στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Deadpool 2 (BINTEO)

Πλάι του θα παίξει και η Emily Blunt
12 Φεβρουαρίου 2024 11:24
The Fall Guy: Ο Ryan Gosling είναι ο απόλυτος κασκαντέρ στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Deadpool 2 (BINTEO)

Κατά τη διάρκεια του Super Bowl, η Universal Pictures κυκλοφόρησε το νέο trailer του The Fall Guy, μιας ταινίας δράσης που αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αυτόν τον Μάιο. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την τηλεοπτική σειρά με τον ίδιο τίτλο που είχε παίξει τη δεκαετία του ’80.

Στο The Fall Guy, ο υποψήφιος για Όσκαρ, Ryan Gosling (La La Land, Barbie, Drive) υποδύεται τον Colt Seavers, έναν κασκαντέρ του σινεμά που έχει αφήσει την αγαπημένη του δουλειά πίσω για να επικεντρωθεί στη σωματική και στην ψυχική του υγεία. Ωστόσο, μια μέρα θα πρέπει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, καθώς ένα στούντιο ετοιμάζει μία νέα ταινία τεράστιας παραγωγής με σκηνοθέτις την πρώην του Jody Moreno, την οποία υποδύεται η Emily Blunt (Oppenheimer, A Quiet Place, Sicario)

Το The Fall Guy έρχεται από τον σκηνοθέτη David Leitch, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν στο Deadpool 2, στο Bullet Train, καθώς και στα Atomic Blonde και Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, με την ταινία να περιγράφεται ως ένα ξεκαρδιστικό, σκληροτράχηλο, all-star θρίλερ και ένα love letter στις ταινίες δράσης.

Ακολουθεί η περίληψη της ταινίας:

Είναι κασκαντέρ και όπως όλοι στην κοινότητα των κασκαντέρ, πυροβολείται, συντρίβεται, πετάγεται από τα παράθυρα και πέφτει από το ψηλά, όλα για τη διασκέδασή μας. Και τώρα, μετά από ένα ατύχημα που σχεδόν τελείωσε την καριέρα του, αυτός ο ήρωας της εργατικής τάξης πρέπει να εντοπίσει έναν εξαφανισμένο σταρ του σινεμά, να λύσει μια συνωμοσία και να προσπαθήσει να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του ενώ εξακολουθεί να κάνει τη δουλειά του. Τι θα μπορούσε να πάει σωστά;

Παίζουν επίσης οι Winston Duke (Black Panther franchise) και Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once).

Το The Fall Guy θα παίζει στους κινηματογράφους από τις 3 Μαΐου. Παρακολουθήστε το νέο trailer στον player που θα βρείτε παρακάτω.